• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo

19.08.2017

11:44

PARTIZAN BOLJI BEZ NAJSKUPLJEG! Ćirković opleo po Sumi: Dokle da ga čekamo!?

Partizan

PARTIZAN BOLJI BEZ NAJSKUPLJEG! Ćirković opleo po Sumi: Dokle da ga čekamo!?

Podeli vest

Bivši defanzivac Partizana Milivoje Ćirković smatra da su crno-beli bolji kada na terenu nije Sejduba Suma

Suma je ovog leta stigao u Humsku posle višenedeljnog natezanja sa Slovanom iz Bratislave i postao najskuplji stranac u istoriji Partizana.

Međutim, utisak je da omaleni Gvinejac do sada nije pokazao ono što se od njega očekivalo - da "nosi" crno-bele.

Još jednu u nizu loših partija prikazao je protiv Videotona (0:0) u prvoj utakmici plej-ofa za prolaz u Ligu Evrope.

Ja vidim čoveka koji je mnogo plaćen, doveden je kao veliko pojačanje, a to nije bio protiv Mađara. Možda previše očekujemo od Sume

Milivoje Ćirković, bivši igrač Partizana

- Kad je Suma izašao sa terena, a zamenio ga Saša Ilić, živnuli smo u igri. Ne znam da li je neko drugačije video taj meč, možda se ne razumem u fudbal. Od njega baš ništa nisam video protiv Videotona. Da li igra na pogrešnom mestu ili nije spreman da odgovori zahtevima... - rekao je Milivoje Ćirković za Alo i dodao:

- Partizan jeste igrao loše, ali ja vidim čoveka koji je mnogo plaćen, doveden je kao veliko pojačanje, a to nije bio protiv Mađara. Neću ništa da pričam unapred, možda on bude zaista dobro pojačanje za nas... - poručio je Ćirković.

On je na kraju istakao da Suma Partizanu nije potreban protiv čačanskog Borca, nego u Evropi.

Možda previše očekujemo od Sume. Leonardo je bio glavni igrač koji nam je doneo trofeje, ali ne treba zaboraviti ni ostale. Ako ćemo da čekamo na Sumu nekoliko meseci, pa kad će da igra ako ne sad protiv Videotona? Da ga čekamo da se razigra protiv Borca iz Čačka? To je već ispričana priča. Da li Saša Ilić sa 40 godina treba da unosi živost u igru umesto mlađih - poentirao je Ćirković.

Znatno blaži u kritici najskupljeg pojačanja u istoriji Partizana bio je počasni predsednik kluba Ivan Ćurković.

- Suma je imao malo lopti. On je igrač koji može da pravi razliku na terenu, treba mu više dodavanja. Dosta trči, ima udarac, završni pas. Biće mnogo korisniji. Istina je i da nije potpuno spreman fizički, ali teško da će neko da briljira posle dva meseca u novoj sredini - smatra Ćurković.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
deki

pre 6 godina

pa hoces da pricas ili neces,za tebe je izmislio fudbal,nemoj da me zasmejavas,suma je strasan igrac,ali treba sa nekim da igra

mlk

pre 6 godina

Suma je ekstra igrac i treba da bude odmah iza spica , a ne na krilu i dezurni pljuvaci samo pisu lose da bi naudili Partizanu. U Novom Sadu je bio iza Tavambe i sve je bilo OK!

SasaNS

pre 6 godina

Ćirković nije imao ni jedan dobar centaršut u Partizanu. Hvala ti Ćirko za onaj gol protiv NC, ali ti nisi ništa više uradio za Partizan. A za Sumu ćemo videti.

Vizionar

pre 6 godina

Nije Suma kriv vec Djukic , koji ga salje tamo gde ne treba da bude.Mozda je Djuka dobar za Super ligu ali za LS ili SE je jos "mali".

SERGIJE

pre 6 godina

Tjirko jedino ti pojacavas Partizan kad ne igras Suna je masina. Treba znati da je iskoristis i ne bi saigraci trebali da ga bojkotuju

gago m

pre 6 godina

Ех кад би ЦЗ имала тих пара ...

marko

pre 6 godina

Suma je strasan igrac, a ti Cirkovicu to nisi, Sta dalje ima da se prica. Decko igra na poptuno pogresnom mestu, a to je kriv kvazi trener Djukic. Stavi Sumu u Videoton i ima da nas rasturi kao panta pitu. Stavi Sumu u Zvezdu, pa ce da te okrece da neces znati sa stadiona da izadjes.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija