• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: mozzartsport.com

22.08.2017

10:07

TOP POJAČANJE NA VRATIMA HUMSKE! Nemanja Antonov posle Videotona dolazi u Partizan!

Partizan

TOP POJAČANJE NA VRATIMA HUMSKE! Nemanja Antonov posle Videotona dolazi u Partizan!

Podeli vest

Nemanja Miletić od prošlog leta, Mohamed el Monir od zimus, a na koncu aktuelnog prelaznog roka mogao bi Partizan da dovede još jednog levog beka. I to iz Švajcarske

Crno-beli su se sve dogovorili sa Nemanjom Antonovim, doskorašnjim mladim reprezentativcem Srbije i samo se čeka epilog revanša plej-ofa sa plasman u Ligu Evrope, pa da se realizuje posao sa Grashopersom, za koji je 22-godišnji Pančevac vezan ugovorom do leta 2019.

Bude li sve kako se nadaju čelnici srpskog prvaka, pa i sam Antonov, član generacije koja se pre dve godine popela na krov sveta u omladinskoj konkurenciji stigao bi na jednogodišnju pozajmicu.

- Pregovori sa crno-belima su još u početnoj fazi. Zainteresovani su još neki klubovi. Ako slušam srce - prihvatiću ponudu Partizana - precizan je u izjavi Sprotskom žurnalu Nemanja Antonov.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ratko

pre 6 godina

sta zuji u vasim glavama? treba sredina terena..alooooo, nemate kreatore igre.el munir je pravi bek, avi ga drzite na klupi...

Parni valjak

pre 6 godina

Da ne pominjemo da covek navija za Zvezdu. Priznao nedavno!

moma

pre 6 godina

Daj Bože da dođe,ali čisto sumnjam.Ovi iz Partizana pregovore rastežu ko gladnu godinu.Pravi ful bek.Hrabar ,solidnog šuta i prodoran u najboljim godinama i sigurno bi se isplatio.Ne mogu više da se setim koji levi bek je u Partizanu bio dobar.Ko sve tu nije igrao,a ne znaš koji je bio slabiji ili bolje rečeno,nekompletniji.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija