• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

25.08.2017

14:12

PARTIZAN NIŠANI PROLEĆE U EVROPI! Vazura: Stižu nam još dva pojačanja!

Partizan

PARTIZAN NIŠANI PROLEĆE U EVROPI! Vazura: Stižu nam još dva pojačanja!

Podeli vest

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura poručio je navijačima posle žreba za Ligu Evrope da će se crno-beli boriti za prolazak u prolećni deo takmičenja, kao i da u naredna dva dana stići dva pojačanja u tim

 

 

Partizan će u grupi B Lige Evrope igrati protiv ukrajinskog Dinama iz Kijeva, švajcarskog Jang Bojsa i albanskog Skenderbega.

- Zadovoljni smo žrebom, mislimo da imamo šansi za prolaz, da možemo da se nosimo sa svima. Naš cilj je da se borimo za proleće u Evropi, ići ćemo ka tome. Navijači Partizana mogu da očekuju mnogo od ove evropske jeseni - poručio je Vazura iz Monaka posle žreba.

Već do ponedeljka trebalo bi da Partizan bude jači za dvojicu novih igrača.

- Dosta toga je zavisilo od ishoda dvomeča sa Videotonom, ali sada imamo zatvorenu finansijsku konstrukciju i dovešćemo još dvojicu igrača, dva pojačanja. Mogu da kažem da je levi bek Nemanja Antonov blizu dolaska, a za drugog igrača ne mogu da otkrijem - istakao je Vazura.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
plava cigra

pre 6 godina

Skoro sam pisao da moze da nam dodje Prijovic,posto je Paok ispao iz daljeg takmicenja u Evropi

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija