• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

31.08.2017

19:57

PARTIZAN KRATKIH RUKAVA! Sporting neće da pozajmi Radosava Petrovića!

Partizan

PARTIZAN KRATKIH RUKAVA! Sporting neće da pozajmi Radosava Petrovića!

Podeli vest

Akcija čelnika Partizana poslednjeg dana prelaznog roka, da dovedu Radosava Petrovića na pozajmicu iz Sportinga - nije upalila

 

Partizan je dobio odgovor od Sportinga da Petrović ne može na pozajmicu, već samo da mogu da ga kupe, a njegova cena je daleko od domašaja srpskog prvaka.

Želeo je i Petrović da ponovo obuče dres voljenog kluba, ali su mu ruke vezane, pošto je ugovorom vezan za Sporting i samo su se Portugalci pitali.

Ovim neuspelim pokušajem Partizana oko Radosava Petrovića je definitivno završen letnji prelazni rok u Humskoj što se tiče dolazaka igrača.

U redove srpskog prvaka stigli su: golman Vladimir Stojković, defanzivci Nemanja Miletić, Nemanja Antonov i Milan Mitrović, vezisti Danilo Pantić, Sejduba Suma, krilni napadač Zoran Tošić i špicevi Ognjen Ožegović i Teofilus Solomon.

Ostaje da se vidi da li će crno-beli prodati nekog od prekobrojnih igrača, pošto prelazni rok će trajati još nekoliko dana u Turskoj, Rusiji, Izraelu, na Dalekom istoku...


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija