• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf

01.09.2017

10:23

I DRUGI STEVANOVIĆ OTIŠAO IZ PARTIZANA! Golman crno-belih raskinuo ugovor

Partizan

I DRUGI STEVANOVIĆ OTIŠAO IZ PARTIZANA! Golman crno-belih raskinuo ugovor

Podeli vest

Posle Alena Stevanovića, otišao je i drugi Stevanović, Nemanja, iz fudbalskog kluba Partizan poslednjeg dana prelaznog roka

 

 

Nemanja Stevanović, junak crno-belih iz finala Kupa Srbije, pao je ove sezone u četvrti plan dolaskom Vladimira Stojkovića, a tokom sezone na golu Partizana bili su i Filip Kljajić i Marko Jovičić.

Zato je Stevanović zatražio i dobio raskid ugovora sa crno-belima, pa će pokušati da u nastavku sezone potraži novi klub kao slobodan igrač, saznaje Telegraf.

On je godinu dana bio član Partizana, osvojio je duplu krunu sa crno-belima, a na golu je bio na sedam utakmica.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija