• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

01.09.2017

16:57

ĆIRKOVIĆ OŠTRO PO OŽEGOVIĆU: Ako te ne zanima prošlost, onda nisi ni postojao!

Partizan

ĆIRKOVIĆ OŠTRO PO OŽEGOVIĆU: Ako te ne zanima prošlost, onda nisi ni postojao!

Podeli vest

Dolazak Ognjena Ožegovića u Partizan izazvao različite komentare navijača crno-belih, a svoje mišljenje izneo je i bivši fudbaler kluba iz Humske Milivoje Ćirković

Dok je sportski direktor crno-belih Ivica Iliev besneo na novinare prilikom predstavljanja igrača zbog pitanja o Zvezdi, jedni navijači su podržali, a drugi kritikovali Ožegovića.

Napadač partizana se nedugo posle promocije ogralsio na Instagramu i poručio da je zaboravio prošlost.

- Smiren je onaj koji je zaboravio prošlost, uživa u sadašnjosti i ne boji se budućnosti! FK PARTIZAN! Hvala ti Bože - napisao je tokom dana Ožegović.

Upravo ova poruka nije se dopala Ćirkoviću, čijim je penalom Partizan pre 12 godina ušao u Ligu šampiona posle pobede nad Njukaslom. 

- Juče je mali Ožegović izjavio da ga ne zanima prošlost, živi u sadašnjosti i veruje u budućnost. Ako ga ne zanima prošlost onda nije ni postojao i juče kada je potpisao za Partizan je prošlost u odnosu na danas. Nadam se da će da postiže golove i kada bude prelazio u drugi klub neće reći da ga Partizan ne zanima jer klub u koji je došao ima ogromnu prošlost, dobru sadašnjost i nadam se super budućnost - napisao je Ćirković na Fejsbuku. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
nasa legenda

pre 6 godina

koja je imala srecu da sutira odlucujuci penal za ulazak u LS\nPS. nista drugo u karijeri nije postigao ,nijedan normalni centarsut u karijeri , tuzno \nmali ognjen ce vise postici od njega u partizanu\n

Goran Dimitrijevic

pre 6 godina

Ocigledno je zemljace da si gledao ili slusao jedino o toj utakmici.Cirkovic je bio izvanredan bek a ne krilo,bio je borac bez mane i nije zasluzio takav komentar od tebe koji mu ni po cemu nisi ni senka.Napravi nesto vece od njega pa ga kritikuj i daj slabu ocenu.Ovako,nauci da postujes druge da bi postovao i samog sebe a i da bi te drugi postovali.

moma

pre 6 godina

Ćirković je bio bek i opasan po protivnika jer ni sam nije znao šta će sa loptom pa ako slučajno ubode iznenađenje za sve pa i protivnika.Imao je višegodišnji ugovor,nakon Njukasla, i za platu od 20 000 eura mesečno presedeo pet godina na tribinama.Ožegović je odličan i brzo će to pokazati.Inače i ja sam obožavao NIS,ali sam završio u zdravstvu i niko mi zbog toga nije zanerio.

deki

pre 6 godina

jel to onaj sto je i sumu pljuvao,a ima dve leve noge

Bik koji sedi

pre 6 godina

Ajde bre,Cirko,sad si nasao da delis lekcije! Decko je,mozda i nespretno,izjavio nesto,sto se moze protumaciti na dva nacina,prosto da bi smanjio neverovatan pritisak od strane jednog dela navijaca Partizana na njega i ti si bas odabrao to da ga jos vise pritisnes. Podseticu te na Stojkovicevu majicu,s' tim sto Stojke nije imao pritisak navijaca kluba za koji igra,a ovaj momak ga ima. Dopusti da teren bude jedino merilo njegovog kvaliteta u Partizanu,a sta pise na Instagramu,sta je izjavljivao u proslosti o Partizanu i za koga navija,prepusti tabloidnim novinarima,ili jos bolje-zaboravu!

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!
Politika

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!

Predsednik Srpske liste Zlatan Elek sa saradnicima sreo se danas u Kosovskoj Mitrovici sa članovima Radne grupe saveta Evropske unije za Zapadni Balkan (COWEB) i Evropske službe spoljnih poslova i tom prilikom predstavili političko-bezbednosnu situaciju na Kosovu i Metohiji i položaj srpskog naroda na ovim prostorima.

25.04.2024

13:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija