• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Žurnal

04.09.2017

09:20

OŽEGOVIĆ ODGOVORIO "GROBARIMA": Teško mi je, ali pišite šta hoćete, živim za pobede Partizana!

Partizan

OŽEGOVIĆ ODGOVORIO "GROBARIMA": Teško mi je, ali pišite šta hoćete, živim za pobede Partizana!

Podeli vest

Nema mira Ognjen Ožegović od momenta kada je postao novi napadač Partizana. Pored uvredljivih poruka na društvenim mrežama, navijači Partizana su ga dočekali transparentom na prijateljskoj utakmici sa Mačvom (2:0)

Navijači su na ogradu terena u Zemunelu okačili transparent sa porukom: "Kad vidiš Grobare spusti glavu dole, ne slavi sa nama, ovo nisu tvoje boje", uz precrtan broj 51 koji će nositi na dresu. Ožegović ne krije kako se osećao kada je video poruku.

- Bilo mi je jako teško, preteško, kad sam video transparent. Pokušavam da shvatim da je sve cena onoga što želim. Razumem navijače, dao sam im povod. Znao sam da će tako biti, možda ne u ovoj meri, ali, bio sam spreman da istrpim, jer sam odavno želeo da dođem u Partizan - kazao je za Žurnal  Ognjen Ožegović.

Priznaje Ognjen da je u reprezentaciji sam bio najsrećniji kad je osvojio titulu prvaka Evrope za uzrast do 19 godina, a u klubu - kad je potpisao za Partizan!

- Iskreno to kažem. Možda će i ovo naići na različite komentare, ali govorim iz srca, iskren sam. Mogu navijači da pišu šta hoće, živim za pobedu u kojoj ću imati udeo. Cilj mi je da se što pre afirmišem i budem deo tima. Nijedan moj gol ne može da se meri sa značajem pobede Partizana, zato ću biti srećan da postanem deo ekipe.

BRUTALNA PORUKA "GROBARA" OŽEGOVIĆU: Kada nas vidiš, spusti dole glavu, ovo nisu tvoje boje!

Ognjen Ožegović je pojasnio da je prvi susret sa crno-belima imao leta 2007, kad mu je bilo samo 13 godina.

- Znate da sam kao dete već bio u Partizanu? Otac mi je ispunio rođendansku želju i 2007. doveo u Beograd na utakmicu Partizan - Zrinjski 5:0. Bio je to poklon za rođendan, ustvari prvi deo poklona.

Drugi deo bilo je fotografisanje sa igračima crno-belih.

- Želeo sam da se slikam sa fudbalerima Partizana. Prespavali smo u Beogradu i sutradan otišli u „Zemunelo", ali portir na rampi nije hteo da me pusti unutra. Molio sam, preklinjao, nije hteo ni da čuje. Verovao sam da ću možda sutradan imati više sreće, ali ponovo je radio isti čovek... Pošto nije hteo ni da čuje, rekao sam da hoću da treniram u Partizanu i tri meseca sam bio sa dečacima 1994. koje je tada trenirao Zvonko Popović... Morao sam da se vratim kući zbog porodičnih problema. Imao sam samo 13 godina. Bilo mi je teško, ali nije bilo izbora - prisetio se Ožegović. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
maksimovic

pre 6 godina

Samo se ti koncetriši na golove,bukača i kretena ima svuda i uvek će ih biti,ali i to će se zvati juče.Puno sreće u crno-belom i napred Partizan!

Ilija

pre 6 godina

To s.r. klosari koji u zivotu nista nisu radili i nista nisu postigli,na srecu ima mnogo vise onih koji ti daju podrsku i samo napred.

Mikas

pre 6 godina

Ne obracaj paznju na tu rulju sa juga.Dobar deo tih takozvanih navijaca,sve cini da napakosti klubu.Zbog njih partizan placa ogromne kazne,i suspenzije.Nisu to pravi navijaci Partizana.Pravi navijaci,zbog takvih,retko i dolaze na stadion.Ozegovicu,imas podrsku vecine PRAVIH navijaca,samo napred,i ne obaziri se na tu rulju huligana.

Rade

pre 6 godina

Sine samo ti igraj i pogadjaj gini za Partizan i ne plasi se ovih bukaca to ionako nisu pravi navijaci Partizana to su obicni klosari misle da su mangupi a u stvari su niko i nista, mnogo je vise nas koji te podrzavamo i sam ces da se uveris, zato ne obracaj paznju na klosare i samo rokaj a da ti kazem da si bolji spic od Djurdjevica igras bolje i nogom i glavom od njega, samo napred mlad si i zelim ti puno srece dokle god igras za Partizan bori se i izgaraj do kraja SRECNO.

Ivan

pre 6 godina

A onda si se probudio iz lošeg sna i došao u Zvezdu

gago m

pre 6 godina

Е да се теби напокон пробудити па да свет видиш како стварно изгледа а не да гледаш очима лажног "ДР" а правог кримоса! Јест вас омађијао ха,ха,ха

Acaxxx

pre 6 godina

Vreme je da klub rascisti sa takvim navijacima i pozove tuzilastvo da reaguje.Ne prastati nikome .Postaje kamere koje snimaju publiku.Identifikovati pocinioce bilo kakvih incidenata zbog kojih klub moze biti kaznjen i podnositi prijave kao i zahtev za obestecenje.Pa neka plate baje.

Žarkov Dragan

pre 6 godina

Ja sam veliki Zvezdas ali ako si mislio da predjes u neki klub pa i u Partizan nemoj predhodno da pljujes po njemu kao Stojkovic pa posle izvinite pogresio sam.\n

Ivica

pre 6 godina

Ozegovicu, ovo nisu pravi navijaci partizana. Znam da si posten i da ces u dresu naseg kluba pruziti maksimum. Ovi bukaci ne zasluzuju ni da gledaju Partizan.Ne obracaj paznju na njih vec daj sve od sebe da im dokazes da ti je Partizan u srcu. Srecno.

Jupiter

pre 6 godina

Toliko Mustafa na tako malom prostoru...to nece da izadje na dobro.

gago m

pre 6 godina

Ти си баш пао са Јупитера кад тако лупаш ха,ха,ха

bili

pre 6 godina

Zbog tih pravovernika, čije su vodje preletele sa severa Marakane, izgubili smo dva domacinstva,50 hiljada prodatih ulaznica(jedan dobar igrac)i preti nam trogodišnja suspenzija. \n

Žarkov Dragan

pre 6 godina

Grobari ne verujte mu takvi kao Ozegovic su izdali Zvezdu izdace i Partizan prvom prilikom!!!\n

moma

pre 6 godina

Mislim da je Zvezda izdala njega.Dobrodošao i ne plaši se ničega,ovi nazovi navijači su najveće štetočine koje može jedan klub da ima i sramota su ,jer 60 godina navijam za Partizan,dok nije bilo takvih išao sam na utakmice i plaćao ulaznicu i bodrio svakog ko je nosio dres Partizana,ako je to zalaganjem i borbenošću zavredeo.Ovi samo proizvode kazne i sankcije,a uvek nađu nekog na kome će se iživljavati jer su bez identiteta,primitivni i neobrazovani, rulja koja ništa ne zne da podrži i napravi ,a velemajstori su da naprave lom i razore sve što valja.

dule

pre 6 godina

Nisu izdali Đurovski, Milojević, Kleo,Stojković, Đurđević pa neće ni on. Oni su momci shvatili svoje greške iz mladosti.

Izbori 2024

Vesti

TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)
Live TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)

Vladimir Putin ne želi da započne rat sa NATO - om! Moskva ne traži konfrontaciju sa američkim satelitima u istočnoj Evropi, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin. Više zapadnih zvaničnika pokušalo je da prikupi podršku za dodatnu pomoć Ukrajini tvrdeći da Moskva neće stati ako Kijev bude poražen na bojnom polju. Putin se osvrnuo na ove tvrdnje tokom posete vazduhoplovnoj bazi Toržok u Tverskoj oblasti i rekao da su besmislica! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Vladan Dinić, novinar i Nenad Vuković, predsednik Udurženja lobista Srbije.

29.03.2024

13:07

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)
Live TV

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)

Ruski predsednik Vladimir Putin, nakon masakra u Moskvi, namerava da likvidira ukrajinskog lidera Volodimira Zelenskog, kao i šefove Službe bezbednosti Ukrajine (SBU) i vojnoobaveštajne službe (GUR) Vasilija Maljuka i Kirila Budanova, piše ruska "Pravda". Da li predsednik države može da bude legitimna meta? Na ovo pitanje u "Info jutru" odgovorili su Ljubinka Milinčić, glavna urednica Sputnjika i Željko Šain, dopisnik Politike iz Severne Makedonije.

29.03.2024

12:31

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Iznajmljivali luksuzne automobile, pa ih prodavali: Pohapšena banda
Neverovatno

Iznajmljivali luksuzne automobile, pa ih prodavali: Pohapšena banda

U Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg tužilaštva u Beogradu saslušani su Slaven B. (34) i Marko M. (26) zbog sumnje da su u toku 2023. godine, kao odgovorna lica u firmi “Sirb kar” doo iz Aranđelovca po prethodno uspostavljenom poslovnom odnosu sa firmom “Dimnikar” i po ovlašćenju direktora “Dimnikara” iznajmljivali vozila od firme “Primero rent-a-kar” pa ih kasnije neovlašćeno prodavali za gotovinu, bez računa i bilo kakvog evidentiranja u poslovnim knjigama preduzeća.

29.03.2024

13:33

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)
U bekstvu

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)

Milenko Tomić (62) iz Bijeljine, bivši predsednik Bokserskog saveza Republike Srpske i generalni sekretar Bokserskog saveza BiH, optužen da je obljubio trinaestogodišnju devojčicu kojoj je bio trener, osuđen je na 12 godina zatvora, međutim, sumnja da je pobegao iz BiH.

29.03.2024

12:27

Mamio decu bombonama: Napao policiju
Hapšenje

Mamio decu bombonama: Napao policiju

Po nalogu javnog tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu policijski službenici PS Novi Beograd su doneli rešenje o zadržavanju osumnjičenog M.L. (51) zbog krivičnog dela ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

29.03.2024

11:47

Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!
Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!

Nakon krvavog terorističkog napada na Krocus siti hol u Rusiji, ponovo je počela široka javna rasprava o vraćanju institucije smrtne kazne. Veliki broj Rusa na društvenim mrežama traži njegovu primenu na teroristima nakon sudske istrage.

29.03.2024

13:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija