• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Hot sport

07.09.2017

19:42

VELIKI PEH ZA PARTIZAN! Crno-beli ostali bez veziste, Kosoviću stradali ligamenti!

Partizan

VELIKI PEH ZA PARTIZAN! Crno-beli ostali bez veziste, Kosoviću stradali ligamenti!

Podeli vest

Vezista Partizana Nebojša Kosović povredio se igrajući za reprezentaciju Crne Gore i prema prvih informacijama predstoji mu duža pauza

Mladi vezista se povredio na utakmici protiv Kazahstana i zamenjen je na toj utakmici. Prema pisanju portala Hot Sport došlo je do teške povrede kolena i u pitanju je izgleda naprsnuće ukrštenih ligamenata.

Mladi prvotimac je podvrgnut detaljnim analizama, a postoje minimalne šanse da se izbegne hirurški zahvat i traju konsultacije stručnjaka iz ove oblasti. Doza minimalnog optimizma je činjenica da nema otoka, ali većina doktora je za to da se odradi operacija i trajno reši problem.

Ukoliko se potvrdi dijagnoza posle snimanja magnetnom rezonancom, uslediće definitivna odluka i moguća pauza je čak od šest do osam meseci, u najgorem slučaju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ratko

pre 6 godina

a niste hteli Zdjelara,a..... e moji pametnjakovici......

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija