• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

08.09.2017

13:30

ĐUKIĆ HEJTERIMA ZAČEPIO USTA: Imamo tri crnca i jednog muslimana! Pa šta ako je Ožegović igrao u Zvezdi?

Partizan

ĐUKIĆ HEJTERIMA ZAČEPIO USTA: Imamo tri crnca i jednog muslimana! Pa šta ako je Ožegović igrao u Zvezdi?

Podeli vest

Trener Partizana Miroslav Đukić na interesantan način je prokomentarisao buru koju je izazvao dolazak napadača Ognjena Ožegovića u Humsku

Njegov dolazak izazvao je brojne komentare među pristalicama crno-belih.

Ne prati njega ništa, stvorila se veštačka frka, nepotrebna. Mi u ekipi imamo tri crnca, jednog muslimana, zašto ne bi mogao neko ko je nekad bio u Zvezdi? I Zvezda ima igrače koji su bili u Partizanu. Ovo je 21. vek i ne vidim nikakav problem. To su normalne stvari u normalnom svetu. Ožegović je dete koje hoće da se dokaže ovde i mi ćemo mu dati šansu. Ima podršku svih, želimo da postane ozbiljan igrač. On nema potrebe za frkom, za tenzijom, skidam svu tenziju sa njega - rekao je Đukić.

I Zvezda ima igrače koji su bili u Partizanu. Ovo je 21. vek i ne vidim nikakav problem. To su normalne stvari u normalnom svetu


Miroslav Đukić, trener Partizana

Fudbaleri Partizana u subotu  dočekuju Mladost u utakmici osmog kola Super lige Srbije. Crno-beli su šesti na tabeli sa 13 bodova, dok je Mladost deseta sa osam. Đukić očekuje težak meč, ali je istakao da njegova ekipa ide na pobedu u svim narednim mečevima

Svaka pobeda je veoma bitna, počinje težak ciklus i veoma je bitno pobedjivati. Mladost je teška i tvrda ekipa, biće teško ali se nadam da ćemo ući ozbiljno u taj meč - rekao je Đukić novinarima na stadionu Partizana.

Meč se igra od 21.00, pa je novinare zanimalo da li Đukić može da obeća, na primer navijaču iz Šapca koji mora kasno da se vrati kući posle utakmice, dobru partiju i pobedu. 

Đukić: Malo nam je plasman u Ligu Evrope

Trener Partizana je istakao da se "nešto pozitivno dešava u srpskom fudbalu", posle plasmana crno-beli i Crvene zvezde u grupnu fazu Lige Evropa, kao i posle dobrih rezultata reprezentacije koja je blizu plasmana na Svetsko prvenstvo.
- Ne smemo se uljuljkivati, već moramo nastaviti da radimo. Mi se ne zadovoljavamo plasmanom u Ligu Evropa, već hoćemo da napravimo ozbiljan posao u tom takmičenu. Svi zajedno možemo da napravimo nešto-  rekao je Đukić.

- Da ga zovnem da prespava kod mene - upitao je prvo Djukić kroz osmeh. 

- Trudićemo se da ode zadovoljan kući, trudićemo se da Partizan odigra dobru utakmicu i zadovolji navijače -  dodao je trener Partizana. 

Đukić je rekao da na predstojećem meču neće moći da računa na Nebojšu Kosovića i Sejdubu Sumu zbog povreda, kao i na Milana Radina zbog kartona. Trener Partizana je najavio da su svi novi igrači spremni za meč.

- Zadovoljan sam ekipom koju smo formirali, brzo će se uhodati u sistem i brzo će nam doneti rezultate.

On je posebno pohvalio Zorana Tošića.

- Tošić je spreman da igra. Juče smo svi bili oduševljeni njim, jer vidite ozbiljnog igrača i dečka koji je za primer. Izrastao je u vrhunskog igrača i zaista je primer svima u svlačionici. On je veliko pojačanje za nas - rekao je Đukić. 

Đukić je pohvalno govorio i o Nemanji Antonovu, levom beku.

- To je ozbiljan igrač. Stručni štab ima slatke muke, imamo tri ozbiljna igrača na toj poziciji. To nam daje opciju i da odmaramo, rotiramo igrače, biramo rešenja... Sve tri opcije su u igri - rekao je Đukić.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
gago m

pre 6 godina

Само комплетан идиот може људе посматрати и оцењивати њихову вредност на основу нечије националне припадности.Исто се односи и на оне којима наводно смета што је неки играч прешао из једног у други клуб.Таквим болесницима не треба давати медијски простор да шире мржњу међу људима! "Мало" смо подељени па треба још!!!

straja

pre 6 godina

Glupa izjava...navijaci partizana ne zele "zvedasa" a Djukic je tu umesao "muslimane" da li kao veroispovest ili kao nacionalnu pripadnost..a zatim 'crnce" rasna netrpeljivost...a sto ne pomenu i crnogorce.... Zaista bolje mu je da se drzi fudbala ....

moma

pre 6 godina

Mnogo bih voleo da neki prvotimac Zvezde pređe u Partizan,međutim trenutno nemaju nijednog koji bi kod nas bio standardan,pa nema smisla gomilati igrače.U košarci je isto samo, obrnuto mi nemamo igrača za Zvezdu.

Goran Dimitrijevic

pre 6 godina

Djukicu,ti pravis tim i odredjujes po strucnim standardima ko ce da dodje i ko ce da igra,ti si prvi na udaru ako nema uspeha i tvoja je odgovornost za sve najveca.Niko od navijaca a posebno od ovih sto vise zla zele drugima nego dobra sebi,nece nikome polagati racune.Zato radite i neka igraju koji zasluzuju pa makar bili iz Tunguzije.Zasto se niko ne buni protiv stranaca?Zato sto izgaraju a Everton posebno.Vidim i da ce Tavamba sve vise da bude ljubimac navijaca.Sta se to poremetilo u glavama srba pa mrze svoje?Bogu hvala pa nisu svi.Ja to gledam ovako:Momci dolaze u Partizan jer mozda misle da im je to najkraci put do uspeha.Mozda.

VladoBL

pre 6 godina

Nije bitna nacionalost vec to sto je pljuvao po glodarima

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE
Politika

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE

Parlamentarna Skupština Saveta Evrope (PSSE) saopštila je večeras da je usvojila preporuku da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope (SE) i odlučila da prati ispunjavanje obimne liste obaveza za pristupanje, od kojih bi pitanje formiranja Zajednice srpskih opština (ZSO) trebalo da bude uključeno u buduće razmatranje Komiteta ministara SE o zahtevu tzv. Kosova za pristupanje SE kao post-pristupna obaveza.

16.04.2024

22:13

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE
Politika

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE

Stalna predstavnica Srbije pri Savetu Evrope Suzana Grubješić izjavila je večeras da je debata u Parlamentarnoj skupštini SE o prijemu tzv. Kosova bila neravnopravna i naglasila da su izveštaj i čitava sprovedena procedura bile protiv osnovnih principa, vrednosti i normi na kojima ta organizacija počiva, a koja se prema njenoj oceni, sve više pretvara u političku organizaciju.

16.04.2024

22:06

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Edvard Snouden upozorava: NSA za par dana preuzima internet
Planeta

Edvard Snouden upozorava: NSA za par dana preuzima internet

Novi amandman kontroverznog Zakona o nadzoru stranih obaveštajnih službi dramatično proširuje spisak entiteta koji su u obavezi da pomaže Nacionalnoj bezbednosnoj agenciji (NSA) u njenim špijunskim praksama, ali o tome jedva da ima reči u medijima

16.04.2024

22:31

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija