• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

08.09.2017

20:40

TEŽAK UDARAC ZA CRNO-BELE! Partizan bez Sume najmanje dve nedelje!

Partizan

TEŽAK UDARAC ZA CRNO-BELE! Partizan bez Sume najmanje dve nedelje!

Podeli vest

Kako trenutno stvari stoje trener Partizana Miroslav Đukić na Sejduba Sumu neće moći da računa dve do tri nedelje

Vezista se sa reprezentativnih obaveza vratio sa rupturom prednje lože, koju je zaradio na meču između Gvineje i Libije, u okviru afričkih kvalifikacija za Mundijal u Rusiji. Trenutno se nalazi pod tretmanom Partizanovog lekarskog tima i kako sad stvari stoje, Mozzartsport piše, čeka ga pauza između dve i tri sedmice.

Tačna procena odustva znaće se posle kontrole zakazane za utorak. To znači da će Suma propustiti sutrašnji duel sa Mladosti iz Lučana, gostovanje Jang Bojsu na otvaranju grupne faze Lige Evrope, kao i prvenstvene mečeve sa niškim Radničkim i Napretkom. U najboljem slučaju bi mogao na teren 24. septembra, kad crno-beli budu gostovali Radu ili četiri dana kasnije, kad u Beograd stiže Dinamo iz Kijeva.

Što se tiće ostalih igrača, Marko Janković je zdrav, ali će nakon ogromnih napora u dresu reprezentacije Crne Gore preskočiti okršaj sa Mladosti kako bi bio spreman za Jang Bojs.

Nebojša Kosović je na gostovanju u Astani povredio koleno,prednji ukršteni ligamenti, očekuje ga operacija, pa je pitanje da li će se vraćati na teren ove godine. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marko

pre 6 godina

Kakao ce da se ispostavi da je ovaj najveci promašaj u istoriji Partizana!!!\n

Sova

pre 6 godina

Ovako optimističke izjave su sevale celu prošlu godinu.Na kraju je bilans bio dupla kruna i jesen u Evropi.Mi jesmo crno-beli,ali zašto svako razmišljanje uvek polazi od crnog.Antiprotvni ostaju antiprotivni,ipak napred Partizan!

Ivan

pre 6 godina

Pa ovo je najveće pojačanje što neće igrati. Bar neć kvariti igru ostalih

Nebojsa

pre 6 godina

Ma kakva crna povreda ... Price za malu decu Suma podjednako nezadovoljan kao i uprava ... Sad cekaju da se ohlade glave pa ispocetka s ... ali nemirise na dobro... jos noje ni dosao a frka

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija