• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

09.09.2017

23:55

(FOTO) OŽEGOVIĆU, AJ OD*EBI...Nastavlja se TORTURA, "grobari" sa juga brutalno izvređali novog napadača Partizana!

Partizan

(FOTO) OŽEGOVIĆU, AJ OD*EBI...Nastavlja se TORTURA, "grobari" sa juga brutalno izvređali novog napadača Partizana!

Podeli vest

Novi napadač Partizana Ognjen Ožegović debitovao je protiv Mladosti iz Lučana (3:0), a nisu ga svi navijači srpskog šampiona isto dočekali

Danima Ognjen Ožegović trpi uvrede i pretnje preko društvenih mreža od strane besnih "grobara", ali nisu baš ujedinjeni na tribinama u Humskoj. Tako je Ožegovića deo navijača protiv Mladosti, oni sa istoka i zapada, pozdravio aplauzom i ovacijama, dok su drugi nastavili sa brutalnim uvredama. 

Najvatreniji navijači Partizana, smešteni na južnoj tribini, raširili su transparent nakome je pisalo:

-  Aj odjebi majmune - sa precrtanim brojem 51, koji Ožegović nosi na dresu, prilikom njegovog izlaska sa terena.

Za razliku od navijača sa južne tribine, oni koji su smešteni na istočnoj i južnoj tribini, aplauzima su ispratili novog napadača crno-belih. On je uzvratio istom merom.

Starsportphoto©

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
plava cigra

pre 6 godina

To nisu navijaci vec HULIGANI,koji ne vole Partizan i neka oni svi o..bu od naseg kluba.

Sale

pre 6 godina

Bio sam na utakmici i na stadionu je bilo svima sve jasno. To sto su napisali, porucili su sebi. Dok su imali pirotehnike urlikali su koliko ih grlo nosi. A onda, tajac! Sa "istoka" i "zapada" lepota od navijanja. Naravno, zasluzni su igraci i njihov odnos prema igri. Salve aplauza. Zato, ODJE..TE sa "juga" i ostavite ga pravim navijacima!

nele011

pre 6 godina

Nisam bio. Jel bilo politickih i parastosnih parola...Za glupe pesmice znam, druge i nemaju.

Neven

pre 6 godina

Da,to su ti tzv verni navijaci koji sa svojim transparentima,uvredama kricima bakljadom klubu donose samo dobit..ODJEBITE bre vi na juznoj tribini pustite momka da igra fudbal....kakva je vasa biografija placenici jedni....Navijajte bre normalno sa pesmom i dlanovima jer rezultat vase bahatosti je prazan stadion u evropi...sve me strah da protiv skenderbega ima da zaserete i onda zbogom evropo..evrope u Humskoj biti nece a onda svi vi sa juzne moze da ODJEBETE u narednih par godina....informisite se kako se nekad navijalo pa onda vidite sta ste vi..

uzicanin

pre 6 godina

To važi za vas sa Juga koji ste sa Severa došli!

popovic zoran

pre 6 godina

ovde se postavlja pitanje da li ti grobari sa juga navijaju za partizan ili za pojedinca,pa ako navijaju za pojedince neka se izjasne koji su to pojedinci a ako navijaju za partizan onda dlanovi i pesma bez pirotehnike za bolji partizan

moma

pre 6 godina

Na jugu sam provodio decenije ,dok nisu došle ove budale i rušitelji.Molim,klub.državu(bez njene pomoći neće moći) da zatvori jug do kraja sezone,sve idiote legitimisati i zabraniti im pristup stadionu.Šta su oni umislili,ko su oni?Neka se pozabave svojim životima,a neka prave ljubitelje fudbala ostave na miru da uživaju u fudbalu i podršci klubu i svakom njegovom igraču.Sinoć su mogli da vide besmisao svoje mržnje prema klubu,a odgovor su im dali istok i zapad i prijatan aplauz koji odavno nisam čuo na JNA.

Sale

pre 6 godina

Slazem se! Obavezno legitimisati i uz neki od identifikacionih dokumenata traziti i zdravstveni karton.

gago m

pre 6 godina

Кога је брига шта та шака малоумних хулигана дречи на стадиону?!И медији их требају назвати правим именом ХУЛИГАНИ а не навијачи јер они то сигурно нису!

dudu

pre 6 godina

a milko djurovski?a kleo?a dejan tomasevic? a milos vujanic? eh partizanovci moji....zaboravljate i pravite stetu i klubu i drzavi i decku, bez veze.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija