• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

13.09.2017

11:15

CRNO-BELI OTIŠLI U ŠVAJCARSKU! Pantić strahuje od zemljaka: Sulejmani je opasan, moramo dobro da ga čuvamo!

Partizan

CRNO-BELI OTIŠLI U ŠVAJCARSKU! Pantić strahuje od zemljaka: Sulejmani je opasan, moramo dobro da ga čuvamo!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana otputovali su u sredu za Bern gde u četvrtak (19.00) igraju protiv Jang Bojsa na startu grupne faze Lige Evrope

Trener crno-belih Miroslav Ðukić na put u Švajcarsku poveo je 20 fudbalera, među kojima nema povređenih Sejdube Sume i Nebojše Kosovića.

Danilo Pantić smatra da će velika opasnot po gol Partizana biti Miralem Sulejmani.

- Čeka nas teška utakmica ravnopravan protivnik. Takođe, igraćemo i na veštačkoj travi. Biće to fizički zahtevna utakmica, sa puno trčanja moramo to da ispoštujemo pa da pokažemo šta znamo u napadu probamo da pobedimo. Sulejmani će biti velika pretnja po naš gol. Opasan je, sigurno će često pretiti - kazao je Pantić. 

Marko Janković se odmorio nakon obaveza koje je imao u reprezentaciji Crne Gore i sada je spreman da pruži još jendu sjajnu partiju u crno-belom dresu.

- Došao sam sebi nakon nekoliko slobodnih dana, hvala stručnom štabu što su mi izašli u susret nakon reprezentativnih obaveza. Ovakve utakmice me inspirišu, kao i sve saigrače. Daćemo sve od sebe da krenemo na najbolji mogući način - poručio je Janković. 

Anketa

Miroslav Đukić će protiv Jang Bojsa na raspolaganju imati:

Golmani: Vladimir Stojković, Filip Klajić, Marko Jovičić.
Odbrana: Miroslav Vulićević, Nemanja G. Miletić, Milan Mitrović, Bojan Ostojić, Nemanja R. Miletić, Nemanja Antonov.
Sredina terena: Marko Janković, Petar Ðuričković, Everton Luiz, Marko Jevtović, Danilo Pantić, Saša Ilić, Zoran Tošić, Milan Radin.
Napad: Ognjen Ožegović, Leandre Tavamba, Teofilus Solomon.


 

Anketa




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija