• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

13.09.2017

11:55

"PARNI VALJAK" NE STAJE! Iliev: Na pobedu - ne samo u Švajcarskoj, uvek!

Partizan

"PARNI VALJAK" NE STAJE! Iliev: Na pobedu - ne samo u Švajcarskoj, uvek!

Podeli vest

Sportski direktor Ivica Iliev pred početak takmičenja u grupnoj fazi Lige Evrope pun je vere u tim, oseća da će ova sezona biti Partizanova


- Nadam se da možemo da napravimo iskorak u ovoj sezoni. Verujem u ovaj tim i nikada sa većim optimizmom nisam ulazio u evropsko takmičenje. Mislim da je ekipa u kvalifikacijama tokom leta pokazala kvalitet, a isto tako i karakter. Na dobrom smo putu, naravno ne zavisi nikad sve od nas, ovo je fudbal, sve je moguće, ali mislim i verujem da je ovo naša sezona - rekao je Iliev pred polazak u Bern, prenosi Mondo. 

Crno-beli ne bi bili zadovoljni samo takmičenje u grupnoj fazi Lige Evrope, žele i na proleće da igraju u Evropi. 

Iliev ljut na FS Gvineje

Partizan protiv Jang bojsa ne može da računa na Sejdubu Sumu, zbog povrede. Sa reprezentativnih obaveza vratio se u lošijem stanju nego što je otišao, zbog čega je ljut Ivica Iliev.
- Ljut sam i na njihov savez jer nije poštovana procedura koja je uobičajena u tim situacijama, kada igrač dođe rovit ili povređen. Napravili su pritisak na njega, iako im je sve to dokumentovao, ali nije mogao da se izbori sa pritiskom da ne igra, a to je naštetilo nama i njemu - kazao je liev.

Ne stajemo! Niko i ne priča na taj način - ušli smo u grupu i to je to. Stalno slušam našeg trenera koji poručuje idemo na pobedu, na tri boda. To je to, mi uvek hoćemo da pokažemo da smo napravili tim koji može da napravi ozbiljne stvari, da ono što kažemo da to sprovedemo u delo. Partizan je veliki klub i idemo da igramo kao veliki tim. Neću da pričam kako smo veliki, a onda odemo negde da se branimo. Kako će utakmica da se završi to je drugo pitanje, ali mi moramo, to je naša obaveza, i tako ćemo igrati svaki put - na pobedu. I tu se poklapamo Đukić i ja. Na pobedu - ne samo u Švajcarskoj, uvek! - kazao je Iliev.

Partizan prvu utakmicu u grupnoj fazi Lige Evrope gostuje, a crno-beli su, utisak je, u dosadašnjem toku sezone, pokazali više na terenima rivala. 

- Da, i ja imam taj utisak. Kao da je ekipa sigurnija na strani, opuštenija. Ima težinu kad igraš pred 30.000 svojih navijača. Svi znamo da naša publika uvek želi pobedu ma protiv koga da igramo i nekad je možda malo i nestrpljiva, a onda to ekipa oseti i onda uđe u zonu koja joj ne odgovara. Kada su na strani, rasterećeni su, skoncetrisani, nema dodatnih opterećenja i tada, čini mi se, više uživaju u fudbalu.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija