• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

14.09.2017

20:50

(VIDEO) STOJKOVIĆ SPASAO PARTIZANU BOD! Radost crno-belih trajala samo tri minuta!

Partizan

(VIDEO) STOJKOVIĆ SPASAO PARTIZANU BOD! Radost crno-belih trajala samo tri minuta!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana su u prvom kolu B grupe Lige Evrope odigrali nerešeno 1:1 na gostovanju Jang Bojsu

Pred 13.000 ljudi na stadionu "Švajcarska" Partizan je poveo u 11. minutu golom Marka Jankovića, a izjednačio je Kristijan Fasnaht u 14. minutu. Crno-beli su osvojili bod najviše zahvaljujući golmanu Vladimiru Stojkoviću koji je u nekoliko navrata odlično intervenisao.

U 11. minutu crno-beli su poveli golom Jankovića, koji se, posle dodavanja Zorana Tošića, lepim driblingom oslobodio protivničkog igrača i sa desetak metara poslao loptu u mrežu.

Tri minuta kasnije domaći su izjednačili preko Fasnahta, koji je natrčao na loptu posle gužve pred golom i poslao je u mrežu.

Posle toga Jang Bojs je pojačao napade, ali je golman Stojković sačuvao Partizan. Prvo je u 25. minutu odbranio udarac Asalea zatim je tri minuta kasnije iz blizine zaustavio šut Đibrila Soua. Lopta je krenula viosko ka golu, a Bojan Ostojić je glavom uspeo da je izbaci u korner.

Sudija Ištvan Kovač je dozvolio oštriju igru domaćih zbog čega su se u više navrata bunili igrači Partizana.

Ponovo je Stojković u 41. minutu spasio čist gol, ali posle nesigurne intervencije saigrača Marka Jevtovića, koji je nakon slobodnog udarca Miralema Sulejmanija, pokušao da izbije loptu, ali je poslao ka golu, a Stojković je izbacio u korner.

Jang Bojs je prvi zapretio u nastavku utakmice, ali je ponovo Stojković odbranio šut Nsamea i izbacio loptu u korner. Partizan je posle toga preuzeo inicijativu, pored gola šutirao je Everton, ali je prave šanse ipak napravio domaći tim, koga je ponovo sprečio golman srpskog šampiona, odbranivši udarce Fasnahta i Soua.

Partizan je u 87. minutu zapretio preko Solomona, ali je bez problema intervenisao golman David Von Balmos. U poslednoj prilici na utakmici Janković je izveo korner sa leve strane a Ostojić je loše zahvatio loptu, posle čega je završen meč.

U drugoj utakmici Grupe B Dinamo je u Kijevu pobedio Skenderbeg sa 3:1.

U drugom kolu, 28. septembra, Partizan će od 21.05 u Beogradu igrati protiv Dinama iz Kijeva, a Skenderbeg će u isto vreme u Elbasanu igrati protiv Jang Bojsa.

JANG BOJS - PARTIZAN 1:1 (1:1)

 

 

Strelci: Fasnaht u 14. - Janković u 11. minutu

Stadion: Vankdorf. Sudija: Ištvan Kovač (Rumunija) 

JANG BOJS: Von Balmos, Mbabu, Von Bergen, Nuhu, Lotomba, Fasnaht, Sanogo, Đibril Sou, Sulejmani, Nsame, Asale (od 69. Ngamaleu).  

PARTIZAN: Stojković, Vulićević, Nemanja R. Miletić, Ostojić, Nemanja G. Miletić, Everton, Jevtović, Janković, Tavamba, Tošić, Ožegović (od 64. Solomon).

TOK MEČA

Drugo poluvreme:

- 87'. Solomon je imao priliku, ali je Von Balamos odbranio udarac napadača Partizana.

- 81'. Tavamba se obrukao. Odlično je povukao Janković i uposlio Tošića na drugoj strani terena, a ovaj dodao do Tavambe, koji je očajno šutirao sa desetak metara.

- 76'. Još jedan slobodan udarac je imala ekipa Partizana, na nekih 35 metara od protivničkog gola, ali opet posle centaršuta Tošića domaći defanzivci raščišćavaju loptu.

Reuters

- 70'. Dve odbrane Stojkovića u roku od pet sekundi. Najpre je odbranio udarac Fasnahta sa sedam metara, a onda je na loptu naleteo Sou, šutirao pod prečku, ali je golman Partizana izbacio u korner.

- 69'. Prva izmena i kod domaćina, Asalea je zamenio Ngamaleu.

- 64'. Prva izmena u Partizanu, umesto Ožegovića na terenu je Solomon.

- 63'. Izveo je slobodan udarac Tošić, Von Valmos je boksovao, a lopta je došla do Evertona koji je šutirao sa preko 25 metara, ali pored gola.

- 58'. Mbabu je faulirao Nemanju G. MIletića, i tom prilikom u lice udario defanzivca Partizana, ali sudija Ištvan Kovač nije smataro da igrač Jang Bojsa treba da dobije javnu opomenu

Reuters

- 55'. Još jedan žuti karton za crno-bele zbog simuliranja! Ovoga puta je "požuteo" Zoran Tošić.

- 50'. Ožegović je dobio žuti karton zbog simuliranja. Napadač Partizana je prošao pored Nunua, pao sam od sebe u pokušaju da iscenira faul i potpuno zasluženo sankcionisan.

- 48. Opasan napad Jang Bojsa, Asane je prošao po levoj strani, ušao u kazneni prostor Partizana, ali je njegov udarac izblokirao Ostojić.

Prvo poluvreme:

- 41'. Stojković je spasao gol Partizana! Bio je slobodan udarac za Jang Bojs, Jevtović je nespretno zakačio loptu, ali je Stojković u poslednjem trenutku vrhom kopačke skrenuo u korner.

Reuters

- 33': Centrirao je Tošić, na drugoj stativi bio Nemanja R. Miletić, koji je vratio loptu u srce šesnaesterca, ali je intervenisala odbrana Jang Bojsa.

- 28'. Ponovo su se izvukli crno-beli, za dlaku. Stojković je izleteo, lopta je prošla pored njega, a Ostojić je sa gol linije izbacio loptu ispred Soua.

- 24'. Stojković je skinuo zicer! Sulejmani je izveo korner, lopta se na kraju odbila do Nsamea, koji je sa nekoliko metara šutirao ali pravo u golmana Partizana.

- 21'. Nova šansa za crno-bele, posle prekida. Centrirao je Janković iz slobodnog udarca, a Miletić je bio najviši u skoku i glavom gađao preko gola. 

- 14'. GOL! Jang Bojs je izjednačio! Strelac je Fasnaht. Posle velike gužve u kaznenom prostoru, najbolje se snašao Fasnaht.

- 11': GOL! Partizan vodi 1:0, strelac je Marko Janković. Dugo je trajala akcija crno-belih, da bi onda Tošić dodao do Jankovića, a ovaj sa 10-12 metara odlično šutirao i zatresao mrežu domaćeg tima.

- 5'. Napad domaćeg tima, centaršut u peterac, ali je Nemanja R. Miletić u poslednjem trenutku skinuo loptu ispred Asalea.

- 3'. Prvi korner na utakmici za Partizan. Izveo ga je Tošić, ali je odbrana Jang Bojsa sigurno intervenisala i otklonila opasnost.

- Počela je utakmica, sa centra su krenuli crno-beli.

- Crno-bele u Bernu protiv Jang Bojsa bodri i Valeri Božinov, bivši centarfor Partizana, koji i nakon odlaska iz Humske redovno prati bivše saigrače.  Pre utakmice je posetio i klupski hotel, a na tribinama sa devojkom i sinom.
 

- "Grobari" su spremni za meč!

 

#grobari #jug #st.gallen #idemo #samo #jako #samo #jedan #klub #samo #jedan #grad #samo #partizan #samo #beograd #yb #bern #vs #partizan #ekipa

Објава коју дели Saša Grujić (@sale.srb) дана 14. Сеп 2017. у 6:20 PDT




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
piksi

pre 6 godina

ovog komentatora treba na tv partizan , nemozes coveka slusati

Sale

pre 6 godina

Igrali su odlicno jer je na stadionu bila sacica "genijalaca" sa JUGA! Bolje igraju u gostima jer je zbog "pametnjakovica" nas stadion uglavnom prazan. Uostalom, bolje i prazan nego pun onih .......... zbog kojih pravi zaljubljenici u Partizan ne dolaze na stadion. Napred Partizan, ali po mogucnosti bez NJIH!

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija