• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

16.09.2017

15:05

CRNO-BELI MOGU MALO DA ODAHNU: Beograd definitivno za Partizan daje 20.000.000 dinara!

Partizan

CRNO-BELI MOGU MALO DA ODAHNU: Beograd definitivno za Partizan daje 20.000.000 dinara!

Podeli vest

Gradski menadžer Goran Vesić potvrdio je da je grad obezbedio 20 miliona dinara pomoći košarkaškom klubu Partizan

- Grad Beograd je prihvatio molbu KK Partizan i obezbedio 20 miliona dinara na ime pomoći za funkcionisanje ovog kluba - rekao je Vesić.

Beogradski mediji su u petak preneli da će Grad Beograd pomoći crno-belima kako bi se ubrzala procedura deblokade račina i mogućnost registrovanja igrača za novu sezonu.

- Ova pomoć je vanredna i data zbog značaja koji ima ovaj košarkaški klub za srpski sport i košarku. Nadam se da će pomoć doprineti da klub izadje iz problema u kojima se trenutno nalazi - rekao je Vesić.

- Pored toga, gradski Sekretarijat za omladinu i sport godinama mesečno obezbeđuje 70 sati za trening košarkaša Partizana, što pripada i drugim klubovima u njihovom rangu - dodao je gradski menadžer.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!
SPREMA SE OBRAČUN

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!

Pre dva dana u Litvaniju je stigla avangarda nemačke oklopne brigade, koja će od 2027. godine biti stalno raspoređena u toj baltičkoj državi. Ovo je prvi put od kraja Drugog svetskog rata da je Bundesver trajno rasporedio svoje snage van nemačkih granica. To je veliki izazov za nemačku vojsku, koja se suočava sa nedostatkom bukvalno svega - naoružanja, opreme, municije, a pre svega ljudstva.

16.04.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija