• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

17.09.2017

20:53

(VIDEO) PRVENAC OŽEGOVIĆA I SALUTIRANJE PRED JUGOM! Partizan samleo Radnički, upisao se i Tošić!

Partizan

(VIDEO) PRVENAC OŽEGOVIĆA I SALUTIRANJE PRED JUGOM! Partizan samleo Radnički, upisao se i Tošić!

Podeli vest

Fudbaleri Parizana savladali su u Humskoj u desetom kolu Superlige Radnički iz Niša sa 3:1 golovima Tošića, Ožegovića i Jankovića, dok je Pavkov pogodio za goste

Početak meča nije obećavao, prvih 15-minuta nije bilo čak ni udaraca na gol, ali da tako neće ostati do kraja poluvremena najavio je Tavamba koji je "škorpionom" pokušao da matira goste, nije uspeo, ali je bar podigao na noge malobrojne navijače.

Međutim, nekoliko minuta kasnije Zoran Tošić je pronašao put do gola Nišlija i konačno postigao prvi gol od povratka u Humsku. Ostavili su ga gosti na oko 15-ak metara od gola, a onda je Tošić levicom zakucao loptu u mrežu. Tačku na prvo poluvreme stavio je Janković u prvom minutu sudijske nadoknade. 

Pavkov je u nastavku meča posle malo sreće smanjio rezultat na 2:1. Ali, nije dugo trajala nada gostuju da mogu da pomute račune srpskom šampionu.

Samo desetak minuta pošto je ušao u igru Ognjen Ožegović je zatresao mrežu Radničkog za 3:1, bio je to njegov prvi pogodak u crno-belom dresu. Otčao je do navijača i salutirao "grobarima"!

 

PARTIZAN - RADNIČKI 3:1 (2:0)

Strelci: Tošić u 32, Janković u 46, Ožegović u 72. minutu - Pavkov u 60. minutu

Stadion: FK Partizan. Sudija: Zoran Široki.

PARTIZAN: Stojković, Nemanja R. Miletić, Ostojić, Mitrović, Antonov, Radin, Everton, Janković (od 76. Pantić), Tošić (od 73. Đuričković), Solomon, Tavamba.

RADNIČKI: Živković, Mrkić  (od 56. D. Živković), Arsić, Aksentijević (od 46. Stojanović), Raspopović, Kovačević, Subić, Jovanović, Pavkov, Noma (od 68. Stanković), Miladinović.

 

TOK MEČA:

Starsportphoto

 

Drugo poluvreme:

- 90'. Igraće se još tri minuta!

- 87'. Jure crno-beli ka novom trijumfu, bez problema će privesti utakmicu kraju.

- 76'. Marko Janković ide na odmor, šansa za Danila Pantića.

- 73'.  Izlazi Zoran Tošić iz igre, na terenu je Petar Đuričković.

- 72. GOOOL! Ožegović sa klupe za 3:1! Ušao je napadač Partizana u igru pre desetak minuta i odmah povećava vođstvo parnog valjka na 3:1. Njegov prvi gol u crno-belom dresu, posle koga je salutirao navijačima u Humskoj.

- 70'. Ožegović je bio u šansi, pokušao glavom, ali je tu bio i Tavamba , zasmestali su jedan drugom, ode ova šansa u nepovrat. 

- 66'. Mogao je sada Partizan da vrati dva gola prednosti, ali prvo Janković nije uspeo, a onda Everton šalje loptu pored gola.

- 63'. Menja Đukić - Solomon ide van igre, a na terenu je Ožegović.

- 60'. GOOOL! Smanjio je Radnički na 2:1 pogotkom Pavkova! Sada su gosti imali malo sreće, odbila se lopta do Pavkova nakon intervencije crno-belih ispred gola Stojkovića, a nekadašnji igrač Zvezde je smešta u gol.

- 55'. Pokušale su Nišlije da stave na test Stojkovića, ali je ovo bio lak zadatak za reprezentativnog golmana. 

- 49'. Traže crno-beli penal, smatraju da je lopta u ruku pogodila Raspopovića, ali sudija Široki odmahuje rukom.

Prvo poluvreme:

- 46'. GOOOL! Janković duplira vođstvo Partizana na 2:0.  Miletić je nakon asistencije Tošića centrirao, golman Živković je odbio loptu, ali samo na nogu Jankoviću za 2:0. 

- 44. Umalo Radnički da izjednači. U dobroj poziciji bio je Arsić, nije lepo reagovala odbrana Partizana, ali fudbaler Nišlija za malo neprecizan

- 32'. GOOOOL! Partizan je poveo golom povratnika Zorana Tošića. Tavamba je poslužio  Tošića na oko 20-ak metara od gola, povukao je loptu nekoliko koraka, gosti su dali previše prostora srpskom reprezentativcu, koji takav poklon ne propušta.  Raspalio je i doneo prednost srpskom šampionu.
 

- 28'. Prete crno-beli, Marko Janković imao prostora, ali nijenajbolje reagovao. 

- 22'. Atraktivan pokušaj Tavambe! Tošić je ubacio loptu na peterac, Tavamba "škorpionom" pokušao da savlada Živkovića, ali siguran golman Radničkog.

- 21'. Malo izbuđenja u Humskoj, Tošić je izveo slobodan udarac, lopta je završila pored gola.  

- 19'. Miletić je ubacio loptu u peterac Nišlija, ali golman Radničkog Živković lako dolazi do te lopte, niko nije pripretio iz crno-belog tabora.

- 12. Malobrojni navijači za sada išta nisu videli. Igra se vrlo sporo. Bez šuta na gol jedni i drugi tokom prvih desetak minuta utakmice.

- 7'. Ubacivao se Tošić, očekivao bolju loptu od Tavambe pred golom Nišlija, ali se nisu sporazumeli. 

- 2'. Odmah je Radnički pripretio. Posle kornera lopta je pala u šesnaesterac, ali je odbrana Partizana na vreme reagovala i ispuca loptu daleko u polje.

- Najavio je trener Miroslav Đukić da će biti nekoliko pormena u ekipi Partizana. Debitovaće Milan Mitrović, kao i Nemanja Antonov na levom beku. Starter je prvi put i Teofilus Solomon.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
gago m

pre 6 godina

Браво Огњене! Настави тако а керови нека лају кад ништа друго не знају ...

vuk

pre 6 godina

Pa ovi kao da su u finalu LS pobedili, najmanje toliko slave :) Sta bi li tek uradili da su pobedili Krasnodor ? Pa to bi se 3 meseca slavilo :)

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija