• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Zorić

29.09.2017

00:26

PENAL JE ZA SVE KRIV! Đukić: Posle prvog gola nismo bili isti tim, uvukao se strah...

Partizan

PENAL JE ZA SVE KRIV! Đukić: Posle prvog gola nismo bili isti tim, uvukao se strah...

Podeli vest

Trener Partizana Miroslav Đukić rekao je da je njegova ekipa odigrala katastrofalno drugo poluvreme u porazu od Dinama iz Kijeva u Ligi Evropa.

Fudbaleri Partizana ispustili su dva gola prednosti i izgubili od Dinama iz Kijeva sa 3:2, u utakmici drugog kola grupe B u Ligi Evropa.

- Neverovatna utakmica. Odigrali smo odlično prvo poluvreme i katastrofalno drugo. Posle penala i primljenog gola - to je bio drugi Partizan. Nismo postojali na terenu, nismo uspeli da spojimo tri pasa. Kada nemaš posed, nemaš loptu, teško je izdržati u ovakvoj utakmici - rekao je Đukić posle utakmice.

On ne misli da su se njegovi igrači opustili, već da je prvi primljeni gol veoma loše psihički uticao i da je ekipa pala.

- Ne mislim da smo se opustili na 2:0. Prvi primljeni gol je psihički loše uticao na nas. Pojavio se strah da možemo da primio i drugi gol, da izgubimo i to nas je sputalo. Nismo uspeli da uspostavimo pas i protivnik nas je kažnjavao. To su bili isti igrači koji su odigrali vanserijsko prvo poluvreme - istakao je trener crno-belih i dodao:

- Nije bilo potrebe da menjamo bilo šta, očekivali smo da ekipa reaguje, da uspostavi pas, ali ni u jednom trenutku nisu uspeli. Gubili smo lopte u zonama oko našeg šesnaesterca. Danas smo pravili početničke greške u drugom poluvremenu, stvari koje ne smeju da se dešavaju - poručio je Đukić.

On je dodao da ekipa na domaćem terenu mora da ima veći posed lopte, da više igra preko lopte i da je tu bio problem kod njegove ekipe.

- Kada treba da uspostavimo pas, kada je protivnik agresivan i igra blizu nas, to nam je osnovni problem. Treba prvo da rešimo naš problem, da ne možemo da primimo tri gola, da igra bude tečnija, pa tek onda da razmišljamo o drugim stvarima - zaključio je trener Partizana.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
bb

pre 6 godina

Kriv si ti Djukicu pogledaj snimak videces da si ti jedini krivac

srdjan

pre 6 godina

Pa posle penala jos je bilo 2 1,zakasnele i pogrsne izmene Djukica,ekipa potpuno fizicki i psihicki nespremna.Partizan mora da reaguje i smeni Djukica po ugledu na Bajern koji je zbog sinosnje bruke smenio Ancelotija i Olimpijakos je posle poraza 3 2 od AEKa poluvreme 0 2 smenio Hasija ovo veceras je velika bruka ne sme se cekati da izgubimo sve sansee= u evropi i prvenstvu pa ga onda menjati mor brzo da se reaguje.

roki

pre 6 godina

sa ovako jakim dinamom trebao je odmah u drugom poluvremenu,uvesti tri sveza igraca i dobio bi utakmicu sa 2..1..

Vizionar

pre 6 godina

PENAL JE ZA SVE KRIV! , ma nemoj. Ozegovic je kriv za sve, cim je igrao rukom , tamo gde nesme. Sto se tice Djukica, ja sam bio protiv njegovog dolaska od samog starta pregovora sa njim. Nikada mi se nije svideo. To je covek , koji gleda utakmoicu, kao gledalac , a mora odmah da reaguje kada vidi da treba - ka trener. Ja bih Ozegovic momentalno izvukao iz igre I ubacio bilo kog drugog partizanovca a on ga ostavio da jos igra. Smena odmah inace bicemo poslednji u grupi, I on je ispunio svo zadatak.

miga

pre 6 godina

Odbrana tije kaatastrofa tisi i protiv rada primio Dva gola u drugom poluvremenu Ove godine nema Titula nema Kup i nema evropa zbog odbrane taj segment je zero

grobar

pre 6 godina

Trener je za sve kriv Djukiću, zamenjuješ teze, priznaj jednom svoju odgovornost a ne uvek izmišljaš toplu vodu, spasi Partizan  i idi dok još nije kasno...\n

mile

pre 6 godina

Izgubiti i igrati nerešeno kod kuće sa Voždovcom i Napretkom, bilo je dovoljbo za smenu trenera, ma kako se on zvao. Voditi 2:0 u prvom poluvremenu i na kraju izgubiti 3:2 kod kuće, od jedne, u ovom trenutku prosečne evropske ekipe, dovoljno je da trener, sam, istog trenutka, podnese ostavku. Ako ne dođe do smene trenera, Partizan nema šta da traži ni u prvenstvu, a kamoli u Evropi.

AS

pre 6 godina

ZVEZDAŠ SAM ALI NE MOGU DA VERUJEM ŠTA SE TO DESILO. PRVO POLUVREME FENOMENALNO, IMAO SAM UTISAK DA ĆETE IH PREGAZITI. DRUGO POLUVREME STRAVA I UŽAS. KO DA VAM JE NEKO ODSEKAO NOGE. VELIKA ŠTETA.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija