• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

29.09.2017

22:48

MUTA BESAN KAO RIS: Pravili smo gluposti, stranci su solirali, morali smo da izgubimo!

Partizan

MUTA BESAN KAO RIS: Pravili smo gluposti, stranci su solirali, morali smo da izgubimo!

Podeli vest

Partizan je poražen od MZT-a u Skoplju (92:89) u prvom kolu Jadranske lige, a trener crno-belih Miroslav Nikolić bio je ljut posle meča, te je istakao da su njegovi igrači napravili previše gluposti

- Partizan još nije uigran. Igrali smo bolje nego obično. Bili smo ravnopravni, ali malo vremena smo zajedno. MZT nije mogao drugačije ni da prođe osim da pobedi s obzirom na to kakve smo gluposti pravili. Oni imaju iskusne igrače, a mi imamo drugačiji koncept. Imamo mlade igrače, hoćemo da ih afirmišemo preko Jadranske lige i Evrope - rekao je Nikolić na konferenciji za novinare posle utakmice.

Nikolić posebno nije bio zadovoljan igrom stranaca tokom drugog poluvremena.

- Kontrolisali smo prvo poluvreme, vodili sa 10 razlike, ali pravili smo gluposti i u odbrani i u napadu. U drugom poluvremenu su naši stranci solirali, nisu razigravali igrače i normalno je da onda sledi poraz. Okrećemo se dalje, težak nam je raspored, jer od prvih pet mečeva, imamo četiri na strani. Teško će to ovi naši mladi igrači izneti na leđima. Analiziraćemo, pa ćemo videti gde smo grešili večeras - istakao je trener crno-belih.


MZT TROJKAMA SRUŠIO PARTIZAN! Crno-beli posle dramatične završnice pali u Skoplju!



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
duSan

pre 6 godina

Partizan je uvjek imao trenere koji su bili uzorni igraci i mogli su da pokazu kombinaciju u odbrani ili napadu,kao sto su Dule,Dziki ili sada MUTA!\nIz ovoga razloga i proistice Mutino nezadovoljstvo!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija