• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti

30.09.2017

09:47

ILIEV STAO UZ ĐUKIĆA: Nemamo uvek iste ideje oko vođenja tima! Ali, proćićemo grupu, iako nas sapliću!

Partizan

ILIEV STAO UZ ĐUKIĆA: Nemamo uvek iste ideje oko vođenja tima! Ali, proćićemo grupu, iako nas sapliću!

Podeli vest

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev posle poraza od Dinama iz Kijeva (3:2) poručuje da veruje da će crno-beli dočekati proleće u Evropi i zamolio je navijače za podršku i strpljenje

- Računi se podvlače u decembru, na kraju grupne faze, a u našem prvenstvu u maju. Do tada bih sve pristalice Partizana zamolio za podršku i strpljenje. Prihvatam svaku kritiku, ima dosta osnovanih, ali je prerano donositi zaključke da sezona ne valja zbog poraza od kijevskog Dinama. Znam da ima i dosta onih koji žele loše, sapliću nas, uživaju samo kad je loše, ipak, trebalo bi shvatiti da je ovo period sazrevanja, a ja i dalje čvrsto verujem da ćemo proći grupu - kazao je za Novosti Ivica Iliev.

Računi se podvlače u decembru, na kraju grupne faze, a u našem prvenstvu u maju. Do tada bih sve pristalice Partizana zamolio za podršku i strpljenje

Ivica Iliev, sportski direktor Partizana

Ivica Iliev poručuje da stoji iza Miroslava Đukića, koji se posle kraha u drugom kolu najviše našao na udaru.

- Stojim iza svog trenera i tema vezana za njegov status se ne pokreće. Nemamo ni nas dvojica uvek iste ideje ni oko vođenja tima, igrača koji bi trebalo da igraju niti oko izmena, ali svaku opširniju analizu ostavljamo za sebe, to je nešto što nije za javnost. Malo ko će posle ovakvog raspleta da se seti i kaže da je, recimo, u prvom poluvremenu napadački viđena sva genijalnost našeg trenera.

Sportski direktor crno-belih i pored poraza kaže da je Partizan protiv Dinama pokazao da ima kvalitet da igramo ravnopravno sa velikim evropskim ekipama.

- Ofanziva je za svaku pohvalu, čini mi se da Partizan dugo nije bio u situaciji da bilo kom rivalu u Evropi može da da jedan-dva gola ili čak cetiri, što je bio slučaj protiv Videotona. Imamo napad za ozbiljne utakmice i to nikako ne može da predstavlja problem...Nemamo reakciju na primljen gol, i to predstavlja veliki problem, neke situacije se dešavaju po automatizmu. Izgledalo je kao da ne umemo da izađemo, pad u igri je bio nenormalan. Lično mi je draže, ako se poraz već desio, da je na ovakav način, jer smo još jednom pokazali da možemo da igramo sa najboljima, nego da smo izgubili 1:0 ili 2:0 bez ikakvog otpora. Ovo su porazi iz kojih mora da se uči, da se korigujemo i podignemo na viši nivo - poručio je Iliev.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Libido

pre 6 godina

Djukićev i tvoj fudbal je napadački samo u vašim glavama.Na terenu je sušta suprotnost.Ne odredjuje broj špiceva to da neka ekipa igra napadački,već je to energija cele ekipe koja vrši pritisak i stvara šanse.Da bi se to desilo, ekipa mora da stoji visoko da vrši presing i da je izmedju Ostojića i Tavambe prostor od najviše 45.metara.Da napada 7-8. igrača i da se brani sa svih 10.Ovako mi imamo Tavambu.Ožegovića,Sumu i Jankovića(glavni krivac za poraz),pa pauza,pa se slome Everton i Radin,pa četiri beka pozadi.Prostor izmedju njih je 70.metara i duva promaja na sve strane.Ovakva napadačka koncepcija je za Partizan sa Bumbarevog Brda,a ne za naš Partizan.Sramota!!!!!!!!!!!!!

marko

pre 6 godina

Ilijev ti ili si na lakim supstancama ili pojma nemas o fudbalu...! Jedno od ta dva je sigurno. Djukic pojma nema i to je tako vidljivo. Koja napadacka igra..?? Bunarenje na Tawambu, ti zoves napadackim fudbalom. Jesi li pri sebi..? Partizan nema igru, koncept, formu. To dete moze videti. Stojkovic nas spashava protiv Zvezde, Videotona, Y.Bojsa, Dinama iz Kijeva...a ti pricas o velikom treneru. U kom filmu ti zivis..?? Covek gura Sumu na krilo, a covek je chist vezni ofanzivni. Igra mu Miletic na beku, a ovaj ne zna gde udara. Shvati, ovaj Partizan ce glatko izgubiti u Albaniji...ali glatko. Ziv ti bio pa video...Posle kvalifikacija ti i Djuka letite u paketu, tako mi nesto govori...

milorad

pre 6 godina

Od vas obojice zajedno, ne bi covek sastavo jednog prosecnog. Toliko!

Milos

pre 6 godina

jos niko nece iz Partizana da prizna da za Eduarda i DJurdjevica nisu nadjene adekvatne zamjene a u odbrani je vise losih nego prosjecnih igraca.Pa Ostojic i jedan od Miletica,ne znam koji jer oba su Nemanje ne zasluzuju da igraju ni u nizerazrednim klubovima Potrebno je pronaci jednog ofanzivnog beka i jednog stamenog centarhalfa a prije svega raditi na kondiciji Partizan hoce i zeli da igra u Evropi a onda im smeta igranje cetvrtak nedelja smijesno i zalosno

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17