• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

04.10.2017

18:55

(FOTO) ROS UZ ZVUK SIRENE SRUŠIO PARTIZAN! Mornar pokvario rođendansko slavlje crno-belih!

Partizan

(FOTO) ROS UZ ZVUK SIRENE SRUŠIO PARTIZAN! Mornar pokvario rođendansko slavlje crno-belih!

Podeli vest

Košarkaši Partizana poraženi su u Baru od Mornara sa 83:81 (36:22, 18:19, 17:16, 12:24) u drugom kolu ABA lige

Gubili su crno-beli tokom čitave utakmice, bili i na minus 19, a u poslednju deonicu ušli sa 14 poena zaostatka. 

Malo po malo, topili su prednost domaćeg tima, najpre je povukao kapiten Novica Veličković, a onda je Patrik Miler imao sjajnu rolu i doneo izjednačenje crno-belima.

Ipak, na kraju, u poslednjem napadu je, na ovom meču fenomenalni Brendis Reli Ros ubacio dvojku uz zvuk sirene za prvu pobredu Mornara u sezoni i tako ujedno pokvario rođendansko slavlje crno-belih, jer JSD Partizan danas slavi 72. rođendan.

Upravo je Reli Ros bio najefikasniji u pobedničkom timu sa 18 poena, a pratili su ga Derek Nidam sa 15 i Uroš Luković sa 13 poena. 

Na drugoj strani je Miler ubacio 20 poena, Vanja Marinković je dodao 11, a Marko Čakarević 10.

MORNAR - PARTIZAN 83:81 (36:22, 18:19, 17:16, 12:24)

Dvorana: "Topolica". Sudije: Radović, Javor, Petek.

MORNAR: Hadžibegović, Ćalić, Mićović, Nidam, Mijović, Pavić, Šepard, Mugoša, Reli-Ros, Vranješ, Bakić, Luković.

PARTIZAN: Miler, Vilijams-Gos, Tadić, Jovanović, Marinković, Veličković, Tomić, Pecarski, Gavrilović, Andrić, Čakarević, Šalić.

Mornar/Media pro

TOK MEČA

Četvrta četvrtina: 

- Čakarević je promašio trojku u poslednjem napadu crno-belih, a na drugoj strani je Reli Ros uz zvuk sirene ubacio dvojku i doneo pobedu Baranima - 83:81.

- Miler je pogodio tri od četiri penala za goste, a onda i dvojku, dok je na drugoj strani Luković ubacio dvojku - 81:81.

- Nalet Partizana prekinuo je Nidam trojkom, uzvratio je dvojom Miler - 77:73. Poeni Lukovića posle ofanzivnog skoka za Mornar, a na drugoj strani trojka Andrića - 79:76. Još dva minuta do kraja.

- Odlična rola Veličkovića kako u odbrani, tako i u napadu - 74:69. Odličan prodor Milera, koji je pogodio uz faul, ali je promašio bacanje - 74:71.

- Veliki problem za Partizan, druga nesportska Vilijamsa-Gosa i plej gostiju je završio utakmicu - 74:65.

- Spustili su crno-beli na jednocifreni zaostatak. Dva poena Gavrilovića a onda i trojka Veličkovića - 71:62. Međutim, u narednom napadu je kapiten Partizana dobio teničku grešku što je iskoristio Mugoša - 74:62.

Mornar/Media pro

Treća četvrtina: 

- Trojka Vranješa za Mornar, a na drugoj strani su pogađali Marinković i Čakarević. Za kraj četvrtine trojka Vilijamsa-Gosa - 71:57.

- Reli Ros i Vranješ uništavaju Partizan na početku treće deonice - 63:46. Usledila je dvojka Marinkovića uz faul, a potom je Reli Ros novom serijom naterao Nikolića da zatraži tajm-aut - 67:49.

Mornar/Media pro

Druga četvrtina:

- Prva trojka na utakmici za crno-bele, ubacio je Andrić, a potom i koš Pecarskog za kraj prvog poluvremena - 54:41.

- Ne dozvoljavaju domaći crno-belima da zaprete. Uroš Luković se razigrao, najpre je udario "rampu" Veličkoviću, a potom u poentirao posle ofanzivnog skoka - 52:36.

- Malo su se trgli igračI Partizana, Miler je vezao dva koša, dva plus jedan Čakarevića, pa je trener Mornara Mihalo Pavićević zatražio tajm-aut - 47:33.

- Nastavljaju domaći tamo gde su stali, dok Partizan i dalje igra veoma loše. Šalić je nekoliko zicera propustio da iskoristi - 43:26.

Mornar/Media pro

Prva četvrtina:

- Pljušte trojke Mornara! Sve što su šutnuli prošlo je kroz obruč Partizana - 36:22 za kraj četvrtine.

- Problem za crno-bele je i što je Najdžel VIlijams-Gos posle sedam i po minuta igre napravio tri faula.

- Mornar zatrpava koš crno-belih, dok sa druge strane Partizan igra veoma loše i u odbrani i u napadu - 26:13.

- Bolji početak domaćeg tima, Vranješ i Bakić su raspoloženi na startu susreta - 10:4. Potom je pet poena vezao Mićović, pa je Muta Nikolić zatražio tajm-aut - 15:6.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija