• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

06.10.2017

15:13

TEK DOŠAO, A VEĆ RAZMIŠLJA O ODLASKU! Tošić: Ako stigne dobra ponuda mogu da idem!

Partizan

TEK DOŠAO, A VEĆ RAZMIŠLJA O ODLASKU! Tošić: Ako stigne dobra ponuda mogu da idem!

Podeli vest

Zoran Tošić je sa Partizanom potpisao ugovor na tri godine, ali kaže da ima dogovor sa upravom da ode ukoliko dobije dobru ponudu

- Dogovorio sam se sa upravom da mogu da idem ukoliko stigne ponuda koja je interesantna meni i klubu. Ako tako bude, neće biti problema. Planiram da igram još nekoliko godina na vrhunskom nivou - kazao je Tošić za ruske medije. 

Tošić je izabrao crno-bele i pored toga što je imao ponude iz Rusije i Turske.

- Imao sam dobre ponude iz Rusije, Turske i Ujedinjenih Arapskih Emirata. Ali, odlučio sam da se vratim u Srbiju. Partizan je ozbiljan klub, igra grupnu fazu Lige Evrope. Ujedno, kod kuće je uvek najlepše - priznao je iskusni reprezentativac, koji  je pauzu u prvenstvu  iskoristio da ode do Moskve gde ima stan.

Tošić se inače povredio tokom meča sa Napretkom u Superligi, pa bi od rupture mišića lista leve noge trebalo da se oporavi u narednim danima i najverovatnije će biti spreman za naredni meč crno-belih u Ligi Evrope. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
SERGIJE

pre 6 godina

Toliko o vrlikoj ljubavi za Klub. Inace ako u ponudi bude pristora i za\"Husu i za Hasu\". Ode Tosic

prle

pre 6 godina

Ne shvata covek Djukicevu koncepciju fudbalske igre....

Promocija

pre 6 godina

Odbio dobre ponude, ali si dosao da se u kvalifikacijama za ligu Evrope, bolje izreklamiras i prodas. Pricas price za malji deca.

Darko pfc

pre 6 godina

Alo momci procitajte pazljivo tekst, a ne naslov

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija