• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Žurnal

08.10.2017

15:07

ZORAN TOŠIĆ PRIZNAO: Miroslav Đukić je glavni razlog za povratak u Partizan!

Partizan

ZORAN TOŠIĆ PRIZNAO: Miroslav Đukić je glavni razlog za povratak u Partizan!

Podeli vest

Prva zvezda Partizana Zoran Tošić potvrdio je da je činjenica što je Miroslav Đukić trener crno-belih jedan od glavnih razloga zašto se vratio u Humsku i pored brojnih ponuda iz inostranstva

Tošić je u razgovoru za Žurnal rekao da je saradnja sa Đukićem u prvom mandatu u Partizanu 2007. godine presudno uticala na njegovu dalju karijeru.

- Tačno je da je Đukić glavna karika za moj povratak u Partizan. On je veoma zaslužan za moju karijeru: debitovao sam kod njega u reprezentaciji, a na njegov poziv sam i prvi put došao u Humsku. Imam visoko mišljenje o njemu kao fudbaleru i treneru, poštujem njegov način vođenja ekipe i trenersku filozofiju - rekao je Tošić.

On je dodao da je uboičajeno da kada Partizanu ne ide da ima nezadovoljstva navijača, ali da ima još mnogo da se igra i da ima vremena za popravni.

- Prozivke su normalne u Partizanu i u našoj zemlji. Uvek ima nezadovoljnih koji to ispoljavaju već posle prvog negativnog rezultata. Đukić je dominantno uveo ekipu u Ligu Evrope, što nije bio slučaj svake godine. Dakle, veliki uspeh! U prvenstvu ima mnogo napornih utakmica i faktora koji su opredelili da Partizan ne završi svaku u svoju korist. A, tek povređenih... - objasnio je Tošić.

Reprezentativac iz redova Partizana je najavio da će biti spreman da zaigra u crno-belom dresu posle tekuće pauze.

- Da kucnem u drvo, sve je sada u redu. Prošle su dve nedelje od povrede, počeo sam lagano da trčim. Prognoze su da ću biti spreman za utakmcu sa Radnikom, ne celu. Moj cilj, kao i medicinskog tima je da budem potpuno spreman za duel sa Skenderbegom, jer na taj meč gledamo kao na glavni - priznao je Zoran Tošić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ron Jeremy

pre 6 godina

Звали су га Реал и Барселона, али је одлучио да се врати у Партизан. Због Ђукића, наравно.

Vizionar

pre 6 godina

ZORAN TOŠIĆ PRIZNAO: Miroslav Đukić je glavni razlog za povratak u Partizan! a I za odlazak iz Partizana!!!

marko

pre 6 godina

Tole, Tole...u svetu interneta ti jos krijes cinjenice. Bio si u Nemackoj prvo, u HSV-u, pa tamo nisi prosalo lekarske preglede; videli ljudi da si povredjen, sto smo svi ustanovili sada, pa 'ajde u Partizan na lecenje i oporavak, ali uz masnu platu.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija