• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

10.10.2017

11:15

PARTIZAN BEZ AMBICIJA U BERLINU! Nikolić: Igraće mladi, Zadar nam je važniji!

Partizan

PARTIZAN BEZ AMBICIJA U BERLINU! Nikolić: Igraće mladi, Zadar nam je važniji!

Podeli vest

Trener košarkaša Partizana Miroslav Nikolić rekao je danas da će u utakmici protiv Albe u Evrokupu priliku da zaigraju dobiti mlađi igrači, kako bi se razigrali za meč protiv Zadra koji je prioritet

 


- Idemo na put, nedelju dana ćemo biti odsutni, tako da ćemo trenirati u hodu. Znamo u kojoj fazi se nalazimo, počinje takmičenje u Evropi i gledaćemo da odigramo što bolje. Drugo, dobiće priliku mlađi igrači, da ih razigramo, jer nam je ipak prioritet Zadar koji sledi u subotu. Nećemo se sigurno predavati, borićemo se, gledati da što više popravimo odbranu i igrati najbolje što možemo - rekao je Nikolić za sajt kluba. 

Krilni centar Partizana Marko Pecarski naveo je da je ekipa spremna i da jedva čeka da takmičenje počne.

- Svaki minut na terenu koji zaslužim, trudiću se da maksimalno opravdam. Mlad smo tim, želimo sa se dokažemo u čemu će nam mnogo pomoći naši iskusniji igrači od kojih možemo puno da naučimo i na utakmicama i na treninzima i van terena. Alba je veoma iskusan i kvalitetan tim, ali i protiv njih kao i protiv svakog drugog rivala, mi moramo da pružimo svoj maksimum - rekao je sedamnaestogodišnji Pecarski.

Utakmica prvog kola Grupe C Evrokupa između Partizana i Albe igraće se u sredu od 20.00 u Berlinu. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija