• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

11.10.2017

15:53

(VIDEO) PARTIZAN PRESKOČIO RTANJ! Crno-beli u Boljevcu počeli odbranu trofeja u Kupu!

Partizan

(VIDEO) PARTIZAN PRESKOČIO RTANJ! Crno-beli u Boljevcu počeli odbranu trofeja u Kupu!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana su u šesnaestini finala Kupa Srbije pobedili Rtanj u Boljevcu sa 3:0 (1:0)

Na kraju rutinska pobeda crno-belih, ali dugo su se mučili izabranici Miroslava Đukića da probiju bedem domaćina.

Nekoliko prilika su propustili igrači Partizana pre nego što je Leandre Tavamba u 35. minutu zatresao mrežu Rtnja.

Mogli su igrači iz Boljevca da šokiraju crno-bele, ali je Đokovi u 62. minutu pogodio prečku iz slobodnog udarca.

Osam minuta kasnije bilo je 2:0 za Partizan pošto je Jevtović bio siguran sa bele tačke. Penal je prethodno skrivio Đoković, kojeg je lopta udarila u ruku posle udarca Saše Ilića.

Tačku na utakmicu stavio je Ognjen Ožegović u 86. minutu.

RTANJ - PARTIZAN 0:3 (0:1)

Strelac: Tavamba u 35, Jevtović u 70. i Ožegović u 86. minutu.

 

Stadion u Boljevcu. Sudija: Milan Ilić (Ćuprija).

RTANJ: Milošević, Đoković, Nikolić, Cokić, Trifunović, Golubović (od 53. Đoševski), Cvetković, Anđelković (od 73. Petrović), Čaurević, Ramadani, Milunović.

PARTIZAN: Jovičić, Nemanja R. Miletić, Ostojić (od 88. Marković), Mitrović, Nemanja G. Miletić, Jevtović, Everton, Đuričković, Suma, Solomon (od 60. Ilić), Tavamba (od 73. Ožegović).

TOK MEČA

Drugo poluvreme:

- 88'. Poslednja izmena u Partizanu, umesto ostojića na terenu je talentovani Svetozar Marković.

- 86'. GOL! 3:0, Ožegović je strelac. Jevtović je odlično asistirao a napadač crno-belih rutinski zatresao mrežu istrčalog Miloševića.

- 80'. Suma je dobro uposlio Ožegovića, ali se napadač Partizana nije najbolje snašao pa je propala dobra prilika za crno-bele.

- 73'. Izmene u oba tima. Kod domaćina je umesto Anđelkovića ušao Dušan Petrović, dok je na drugoj strani Ožegović u igri umesto Tavambe. 

- 70'. GOL! Jevtović je bio siguran sa bele tačke i duplirao prednost Partizana! Prethodno je posle udarca Saše Ilića lopta u ruku pogodila Đokovića, a asbitar Milan Ilić je pokazao na belu tačku.

- 64'. Greška Mitrovića je umalo skupo koštala Partizan. Štoper gostiju je loše reagovao, Mašić je došao do lopte i pao je posle duela sa golmanom crno-belih Jovičićem, ali Ilić nije pokazao na belu tačku.

- 62'. Prečka! Nije imao sreće Đoković zatrese mrežu Partizana! Odlično je šutirao iz slobodnog udarca desni bek Rtnja, ali prečka je spasla crno-bele.

- 60'. Prva promena i u Partizanu, umesto Solomona na terenu je Saša Ilić, kojeg je publika pozdravila velikim aplauzom.

- 53. Prva izmena na utakmici. Umesto Milana Golubovića za Rtanj će u nastavku igrati Miloš Đoševski.

- 52'. Prva šansa u nastavku, nije je iskoristio Solomon. Golman Milošević je loše reagovao posle centaršuta Mitrovića, lopta je došla do Solomona, ali je napadač Partizana šutirao preko gola.

- Nema promena u timovima pred početak drugog dela igre.

FK Partizan

Prvo poluvreme:

- 45'. Malo tenzije na kraju prvog edla igre. Đuričković je posle duela sa Cvetkovićem tražio penal. Sudija Ilić nije mislio tako pa je vezista crno-belih oštro protestvovao zbog čega je dobio žuti karton.

- 35'. GOL! Partizan je poveo 1:0, Tavamba je strelac. Solomon je na levoj strani proigrao Miletića, ovaj odlično centrirao, a Tavamba se u petercu samo "poklonio" i zatresao mrežu domaćeg tima.

- 33'. Odlična akcija Partizana koju su režirali Tavamba i Suma, a jevtović na kraju izašao pred Miloševića, ali je udarac veziste crno-belih golman domaćeg tima sjajno odbranio i skrenuo loptu u korner.

- 28'. Nova šansa za Partizan, Đuričković je prošao po levoj strani, šutirao, ali je lopta pogodila spoljni deo mreže.

- 26'. Prva velika prilika na utakmici i nije je iskoristio Suma. Odlično je Đuričković uposlio najskupljeg igrača u istoriji Partizana, ali je omaleni ofanzivac šutirao preko gola.

- 18': Lepa atmosfera na stadionu u Rtnju. Pune tribine, oko pet hiljada gledalaca posmatra ovaj duel, u kojem domaći tim za sada odoleva šampionu Srbije.

- 12': Gužva pred golom Partizana, umalo autogol, ali je na kraju arbitar ipak dosudio prekršaj nad Mitrovićem.

- 4'. Prvu priliku na utakmici propustio je Đuričković, koji je iz dobre pozicije šutirao preko gola.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mišo

pre 6 godina

Katastrofa! Čuj to! Rtanj!!! Umjesto petarde i školskog časa iz fudbala. Bruka!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija