• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

12.10.2017

00:09

MUTA POSLE DEBAKLA: Nemamo ambicije u Evrokupu, cilj je razvoj mladih igrača!

Partizan

MUTA POSLE DEBAKLA: Nemamo ambicije u Evrokupu, cilj je razvoj mladih igrača!

Podeli vest

Trener Partizana Miroslav Nikolić rekao je posle ubedljivog poraza na startu Evrokupa od Albe u Berlinu (111:85) da njegova ekipa nema ambicije u ovom takmičenja

Mi smo veoma mlad tim. Na primer, Marko Pecarski je rođen 2000. godine. Naš izbor je da razvijamo mlade igrače za budućnost. Naša grupa u Evrokupu je vrlo jaka i kao mlad tim nemamo visoke ambicije u ovom takmičenju - rekao je Nikolić. 

Partizan je bio nemoćan u Berlinu gde je već na poluvremenu primio 57 poena. 

- Naša odbrana je večeras bila loša. Partizan koji smo videli večeras nije ono što očekujem da će biti za nekoliko meseci. Čestitam Albi na potpuno zasluženoj pobedi. Oni su jak tim i večeras su igrali veoma agresivno u odbrani - dodao je trener Partizana. 

Crno-beli u drugom kolu Evrokupa dočekuju Lijetuvos Ritas 18. oktobra, u međuvremenu će gostovati Zadru u četvrtom kolu ABA lige, u subotu.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
srdjan

pre 6 godina

Muta najveca trenerska prevara u Srbiji zasto je dolazio bez ambicija da stvara igrace pa kog je to Mutavi stvorio.Veciti prilepak Djordjevica i Obradovica trener bez trofeja,rominga,stvorenih igrac u jednoj reci prevara.U godinama koje ima Pecarski Divac i Drazen su igrali za reprezentaciju one Jugoslavije sad je mali kriv sto Muta igra divlju kinesku kosarku i prima 111 poena.

Mišo

pre 6 godina

Srđane, svaka ti čast za komentar. Bilo bi jako dobro da ga pročita i dotični gospodin na kojeg se odnosi. Da se umije hladnom vodom! On da nekog razvije kao igrača? Pa on ni tijesto oklagijom ne bi razvio. Kukuu!

Mišo

pre 6 godina

Jel ovaj čovjek pri svjesti, ili je mamuran? Šta on to govori? Pa ko će mu dolaziti gledati unaprijed izgubljene utakmice? Kakvu poruku on šalje svim ljubiteljima sporta? Nevjerovatno! Rođeni luzer! Kakve on to ima rezultate iza sebe? Pomoćnik reprezentativnog trenera! Jaka stvar to biti. Što se tiče Partizana, nije on ni za tehničkog osoblja. Što prije ga rotasiljati iz kluba.Ovakve izjave davati, pa šta onda da kažu i rade igrači? Uzmu neplaćeno dok je on u klubu. Jadna majko!

putinbgd

pre 6 godina

Ti da stvaras mlade igrace ne bi dozvolio da se Salic i Marinkovic raspravljaju sa ojadjenim navijacima posle utakmice, nego si pobegao u svlacionicu... Novica treba da ih vaspita kako se bori za grb i navijace....ono sinoc je sramota karaktera jedne ekipe koju vodis

ccc

pre 6 godina

Dobro je Muto, dobro. Znamo mi koliko ti možeš samo ne znaju oni što dolaze da gledaju tvoje utakmice. Trener jednog tima sa prostora Srbije ovo ne sme izjaviti. Valjda je njegova obaveza da stvara igrače a takodje i obaveza da ima ambicije da osvaja trofeje to je po meni jedno te isto. Nema pravdanja nego rad ali da li to on može i zna.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija