• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: partizan.rs

11.10.2017

23:57

JEVTOVIĆ SE VRATIO TAMAN ZA ALBANCE: Tamo nas čeka pakao, ali mi smo Partizan!

Partizan

JEVTOVIĆ SE VRATIO TAMAN ZA ALBANCE: Tamo nas čeka pakao, ali mi smo Partizan!

Podeli vest

Vezista Partizana Marko Jevtović nije mogao da zamisli bolji povratak na teren posle povrede, u pobedi protiv Rtnja (3:0) u šesnaestini finala Kupa Srbije postigao je gol iz penala

Jevtović je zaigrao u Boljevcu posle višenedeljnog odsustva sa terena.

- Stručnije bi povredu, koju dugo vučem, mogao da objasni klupski doktor Ilija Rosić, ali ja ću laički. Imao sam bol u kolenu, odnosno u kosti naprslinu sa kojom sam dugo igrao, ali na kraju nisam izdržao. Sada je to, hvala Bogu, konačno rešeno -  rekao je za sajt kluba Jevtović.

Oporavak od povrede za njega je delovao kao večnost.

- Najteže je utakmice gledati sa strane znajući da ne možeš da pomogneš ekipi. Počeo sam ponovo da igram i samo mogu da poželim svima nama što manje povreda, jer nažalost, povređeni igrač nikom ne treba. Ne zna se kome je teže, igraču ili ekipi.

Jevtović je povratak na teren obeležio golom iz penala, kojim je doneo prednost Partizanu od 2:0.

- Ja sam u dosta slučajeva na spisku za šutiranje penala prvi ili drugi, a sada se prvi put namestilo. Podsetiću da sam u bivšem klubu (Novom Pazaru, prim.aut) doneo dosta Partizanu kada sam dao gol u jednoj veoma važnoj utakmicu protiv sadašnjih komšija baš iz penala.

Posle Surdulice i meča protiv Radnika u Srbije, crno-beli putuju u Albaniju, gde ih čeka utakmica protiv Skenderbega u trećem kolu Lige Evrope.

- Ako želimo da prođemo, moramo da počnemo da pobeđujemo u Evropi. Bilo koja ekipa koja je u LE tu nije slučajno, tako da nas tamo očekuje veoma teško gostovanje i siguran sam paklena atmosfera. Ali, mi smo Partizan i neće nam biti prvi put da igramo u takvoj atmosferi - rekao je Jevtović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija