• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

15.10.2017

16:55

(VIDEO) PARTIZAN SA PENALA DO BODOVA PRED ALBANCE! Crno-beli nisu briljirali, mučili se, samo se pobeda piše!

Partizan

(VIDEO) PARTIZAN SA PENALA DO BODOVA PRED ALBANCE! Crno-beli nisu briljirali, mučili se, samo se pobeda piše!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana sa tri boda vratili su se sa gostovanja Radniku u Surdulici. Trijumf crno-belima doneli su Sejdubu Suma i Zoran Tošić golovima sa bele tačke - 2:0

 

Ono što će navijača Partizana pamtiti posle utakmice u Surdulici samo su tri boda. Istina, na užasnom tereni, nisu mogli ni da pruže bolju partiju, ali daleko od toga da su igrači srpskog šampiona oduševili "grobare" koji sugurno neće mirno čekati utakmici sa Skenderbegom narednog četvrtka (21.05) u Ligi Evrope. 

Prvi deo meča nije bio posebno sadržajan, ali uspeli su crno-beli da dođu do vođstva. Sejdubu Suma je sa penala nakon faula nad Tavambom odbradovao navijače srpskog šampiona.

Reprezentativac Gvineje sačekao je da golman Čančarević ode u desnu stranu, a loptu je poslao u gornji levi ugao gola Radnika. Videli smo po još jednu priliku na obe strane, Miletića i Frensisa,  dok je domaćin pre poluvremena ostao bez pomoći trenera, Simo Krunić je isključen nakon protesta kada je njegov fudbaler dobio žuti karton nakon kratke pauze i ukazivanja pomoći Marku Jevtoviću.

Drugo poluvreme krenulo je izuzetno burno. Već u 46. Radnik je zatresao mrežu, ali je gol poništen. Posle kornera Radnika Vladimir Stojković je loše procenio let lopte, koja je pala na dva metra, krenuo je na nju sa dve ruke čuvar mreže gostiju, Filip Ivanović je šutirao, zakačio i golmana Partizana po licu, a sudija Lukić poništio gol. Naravno, usledili su protesti domaćina, ali uzaludni, sudija Lukić nije promenio odluku.

U nastavku je domaćin imao nekoliko solidnih šansi,  ali se šampion odbranio, uspeo je da zaustavi nalet igrača Radnika, a onda u finišu i da duplira rezultat.

Samo što je ušao u igri, Ožegović je srušen u kaznenom prostoru domaćina, pa je sudija ponovo pokazao na "kreč". Siguran egzekutor ovog puta bio je Zoran Tošić, koji je postavio končanih 2:0.

 

RADNIK - PARTIZAN 0:2 (0:1)

Strelac: Suma iz penala u 17. minutu, Tošić u 90. iz penala

Stadion: Gradski. Sudija: Lukić (Beograd). Crveni karton: Simo Krunić, trener Radnika u 45. minutu.

RADNIK: Čančarević, Mladenović, Ivanović, Pantelić, Gojković (od 76. Žakula), Pejčić, Tanasin, Mićić (od 83. Mijić), Radović, Frensis, Purović (od 14. Marković).

PARTIZAN: Stojković, Vulićević, Nemanja R. Miletić, Mitrović, Nemanja G. Miletić, Everton, Jevtović, Đuričković (od 61. Tošić), Pantić, Suma, Tavamba (od 88. Ožegović).

Tok meča:

Drugo poluvreme

Kraj utakmice!

- 90'. GOL! Partizan vodi 2:0! Precizan je bio Zoran Tošić!

- 89. Penal za Partizan. Samo što je ušao u igru Ožegović, a Pejčić je srušio napadača crno-belih, koji  je krenuo u kazneni prostor.

- 88'. Ožegović dobija šansu u finišu utakmice, menja Tavambu.

- 82. Nova prilika za Radnik. Marković je glavom pucao sa boka, ali pored gola. 

- 77. Menja i trener Đukić. Saša Ilić zamenio je strelca jedinog gola na utakmici Sejdubu Sumu.

- 76. Promena u ekipi Žakula je zamenio Gojkovića.

- 71'. Pokušaj Tošića iz slobodnjaka sa oko 25 metara, ali ništa od šanse da gosti dupliraju vođstvo, ide lopta pored gola.

- 66'. Dobra šansa za Radnik. Tanasis je na drugu stativu poslao loptu za Radovića, ali mu je Vulićević dovoljno zasmetao da ne stigne do nje, pa odlazi pored stative. 

- 62'. Nova frka na terenu. Pantelić je odgurnuo Evertona, pa nastavio da priča, a onda ga je Brazilac, koji inače ima kratak fitilj udario glavom u glavu. Žuti karton dobili su jedan i drugi.

- 61'. Na terenu je Zoran Tošić koji je zamenio Petra Đuričkovića. 

- 56'. Katastrofalan potez Čančarevića prilikom ispucavanja lopte.  Suma je prišao i uspeo da zakači nogom ispucavanje čuvara mreže Radnika, lopta se odbila i pogodila stativu!

- 54'. Ivanović sada šutira posle skraćenog kornera, ali pored gola.

- 54'. Ušao je domaćin izuzetno agresivno u drugi deo utakmice, pokušava da što pre dođe do poravnjanja. 

- 46. Radnik je postigao gol, koji je sudija poništio zbog faula nad Stojkovićem. Nastala je gužva u petercu Partizana, bunili su se domaćini, ali sudija Lukić ne reaguje. Istina, Stojković je prvo ispustio loptu, ali je potom sa obe ruke krenuo ka njoj, Ivanović je šutirao, zakačio i golmana Partizana po licu. Velika je gužva bila i zaista teška sutuacija za proceniti. 

Kraj prvog poluvremena.

45'. Isključen je trener Radnika Simo Krunić. Nejasno je zbog čega je tako burno protestovao, pa je dobio crveni karton.

41'. Uzbuđenje posle dužeg vremena: Frensis je šutirao sa 17 metara, lopta je otišla preko gola.

40'. Veliki aplauz dobio je Lendre Tavamba zato što je vezao pertle golmanu Radnika Čančareviću.

32'. Skromna utakmica po sadržaju za sada... 

28'. Skandalozan je teren Radnika, lopta ne može da ide po terenu, a da ne odskače! 

24'. ŠANSA! Sjajna akcija Partizana, loptu je dobio levi bek Miletić, bio je sam ispred golmana, ali iskosa, tukao je, a Čančarević skrenuo loptu u korner.

23'. Dobra prilika za Radnik, slobodan udarac na 18 metara od gola Partizana, ali je Mićić pogodio živi zid!

16'. PENAL za Partizan! Oboren je Tavamba kada je izašao sam na golmana Čančarevića!

GOL! Sejduba Suma rutinski pogađa sa "kreča", crno-beli vode sa 1:0.

14'. Prinudna izmena u Radniku. Purović je povređen posle duela sa Sumom, ne može da nastavi igru, umesto njega u timu je Marković.

13'. Prvi udarac Partizana, oprobao se Jevtović sa 20-ak metara, ipak daleko od gola.

6'. VELIKA šansa za Radnik! Kontra domaćih, protutnjao je Radović po levoj strani, odigrao povratnu loptu Puroviću koji je sa osam-devet metara od gola Partizana očajno šutirao!

5'. Još jedan napad Radnika, centaršut ka Puroviću, koji je za "dlaku" kratak u skoku.

1'. Odmah Radnik u napadu, posle kiksa Mitrovića, centaršut sa desne strane, ali Đuričković se vratio i otklonio opasnost.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija