• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

16.10.2017

21:15

ALBANCI SE UPLAŠILI ŠIBALIĆA! Šiptari nazvali navijača Partizana provokatorom, morao da odustane od puta u Elbasan!

Partizan

ALBANCI SE UPLAŠILI ŠIBALIĆA! Šiptari nazvali navijača Partizana provokatorom, morao da odustane od puta u Elbasan!

Podeli vest

Dragan Šibalić, biciklista i verni navijač Partizana, zbog pritiska Albanaca, morao je da odustane od puta u Elbasan

Šibalić je pre nekoliko dana krenuo biciklom iz Kraljeva do Elbasana kako bi pružio podršku Partizanu protv Skenderbega u meču trećeg kola Lige Evrope.

Ali, njegova misija, koja je od prvog dana bila isključivo sportska, nije sa simpatijama primljena u Albaniji. Iz samo njima znanih razloga, Albanci su Šibalića nazvali provokatorom, kako kaže dolivali su ulje na vatru, pa je morao da se vrati u Kraljevo. 

- Definitivno sam se vratio u Kraljevo i teška srca odustao od daljeg puta za Elbasan. Jedan prijatelj mi je javio da je preko svog prijatelja u Tirani saznao da su svi mogući mediji u Albaniji najavili moj dolazak i kad se tome doda da su pojedini dolili ulje na vatru time što su ovo moje putovanje nazvali provokacijom, a ne da idem da bodrim Partizan - šta čovek da očekuje od tamošnjih navijača ? Sigurno ništa pametno. Zato je najbolje ovako. A oni neka me čekaju tamo - ko čeka taj i dočeka - napisao je Šibalić na Fejsbuk profilu.

Žali biciklista što je javno objavio da ide u Albaniju.

- Grešku sam samo napravio što sam uopšte i objavljivao da idem u Elbasan. Trebao sam da ćutim, odem i odgledam utakmicu i vratim se pa posle neka priča i piše ko šta hoće -  dodao je Šibalić.

Definitivno sam se vratio u Kraljevo i teška srca odustao od daljeg puta za Elbasan. Jedan prijatelj mi je javio da je... Posted by Dragan Šibalić on понедељак 16. октобар 2017.


(FOTO) IGRAČI PARTIZANA ZAMOLILI ŠIBALIĆA: Samo nemoj u dresu da se voziš kroz Albaniju!
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mateo

pre 6 godina

Pametno. Ko trazi vraga, taj ga i nadje, sto bi rekli u narodu..

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija