• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Gligorić

18.10.2017

09:15

NEPRIJATELJSKI AMBIJENT ČEKA PARTIZAN U ELBASANU! Đukić: Rešavamo našu budućnost, ne vodimo politiku, igramo fudbal!

Partizan

NEPRIJATELJSKI AMBIJENT ČEKA PARTIZAN U ELBASANU! Đukić: Rešavamo našu budućnost, ne vodimo politiku, igramo fudbal!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana u sredu putuju u Tiranu, pošto ih u četvrtak od 21.05 u Elbasanu očekuje duel sa Skenderbegom u trećem kolu Lige Evrope

- Ovo nam je krucijalna utakmica, da vidimo koji ćemo biti u grupi. Neće biti lako da osvojimo svih šest bodova, ali svakako idemo na pobedu u Elbasanu. Oni su navikli da imaju loptu, agresivni su, ali mi ćemo ići tamo da im otmemo loptu i da im nametnemo ono na šta oni nisu navikli - kazao je Đukić novinarima na aerodromu Nikola Tesla pred odlazak u Tiranu.

Nema sumnje da će paklena atmosfera dočekati crno-bele na stadionu u Elbasanu. 

- Na svakom gostovanju, ne samo u Abaniji imamo neprijateljski ambijent. Ipak, treba da se isključimo iz toga i da igramo fudbal. Uspevaju ekipe koje se isključe iz toga. Izolovali smo ekipu od svih priča van fudbala. To je jedini način. Ne idemo da vodimo politiku i rešavamo prošlost i budućnost, idemo da igramo fudbal.

Informer

Što se tiče sastava tima, videćemo da li će Tošić, Suma i Janković igrati zajedno, a Đukić kaže da nije problem što cnro-beli neće osetiti teren u Elbasanu pre utakmice

- Mi želimo da sve dobre igrače ubacimo u ekipu i videćemo da li će Tošić, Janković i Suma igrati zajedno. Ne remeti nas što do utakmice nećemo osetiti teren. Samo da razmišljamo fudbalski i pozitivno, ova generacija nema sećanja na Fljamurtari. Treba da se fokusiramo na nas, da odigramo bez straha da tražimo pobedu od prvog minuta. Mnogo bolje funkcionišemo na strani. To nam više odgovara i nadam se da će tako biti i sutra. Najbitnije da izađemo s dobrim mentalitetom da idemo na pobedu. Ovo mi je prvi put da dolazim u Albaniju. Prvo da pobedimo, pa ćemo razmišljati o nazdravljanju. Ovo je bitna utakmica za našu budućnost u Ligi Evrope.

Informer

U drugom meču igraju Jang bojs i Dinamo Kijev.

- Odgovaralo bi nam da Dinamo pobedi Jang Bojs. Tako bi nam olakšalo posao.  Ali, prvo gledamo nas i da pobeđujemo - poručio je Đukić.

Spisak putnika:

Golmani: Vladimir Stojković, Filip Kljajić, Marko Jovičić.

Odbrana: Miroslav Vulićević, Nemanja G. Miletić, Milan Mitrović, Bojan Ostojić, Nemanja R. Miletić, Nemanja Antonov.

Vezni red: Marko Janković, Petar Ðuričković, Everton Luiz, Marko Jevtović, Danilo Pantić, Saša Ilić, Zoran Tošić, Milan Radin, Sejduba Suma.

Napad: Ognjen Ožegović, Leandre Tavamba, Teofilus Solomon.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija