• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

22.10.2017

16:53

(VIDEO/FOTO) "VALJAK" PORAVNAO BAČKU! Šampion upisao novu trojku, Saša Ilić igrao kao mladić

Partizan

(VIDEO/FOTO) "VALJAK" PORAVNAO BAČKU! Šampion upisao novu trojku, Saša Ilić igrao kao mladić

Podeli vest

Fudbaleri Partizana upisali su pobedu protiv Bačke u 14. kolu Superlige i tako prekinuli crnu seriju u Humskoj, pošto tri prethodna meča na svom terenu nisu dobili - 3:1

Partizan je u Superligi vezao dva remija u Humskoj: protiv Napretka (1:1) i Čukaričkog (0:0), između kojih je stao poraz od Dinama iz Kijeva u Ligi Evrope (3:2).

Zato su crno-beli imali imperativ pobede danas protiv Bačke i uspeli su da dođu do njega, iako je trener Miroslav Đukić ponovo "izmešao" tim, pa su na klupi bili Tošić, Tavamba, Suma, dok Stojković nije bio ni u protokolu.

Meč je rešen u prvih 15 minuta, kada je Partizan već vodio sa 2:0. Najpre je Jevtović pogodio sa penala, koji je napravljen nad Jankovićem, a onda je Ožegović posle maestralne asistencije Saše Ilića povisio na 2:0.

Kapiten crno-belih igrao je kao u najboljim danima, dirigovao je igrom Partizana, sjajno delio lopte i spajao linije, a da su njegovi saigrači bili raspoloženiji i staloženiji, utakmica je mogla mnogo pre kraja da bude rešena.

Šampiona Srbije čeka u sredu gostovanje u Zemunu, u zaostaloj utakmici Superlige.

 

PARTIZAN - BAČKA 3:1 (2:1)

Strelac: Jevtović iz penala u 6, Ožegović u 14. i Tavamba u 92. minutu za Partizan, a Mićić u 21. za Bačku.

Stadion: u Humskoj. Sudija: Dejan Santrač (Pavliš).

PARTIZAN: Jovičić, Vulićević, Nemanja R. Miletić, Mitrović, Antonov, Everton, Jevtović, Janković, Ilić, Pantić (od 58. Tošić), Ožegović (od 78. Tavamba).

BAČKA: Jevrić, Đorić, Radinović, Živković (od 20. Ilić), Makarić (od 63. Bašanović), Bjeloš, Klisura, Spremo, Trivunović, Mićić, Varga.

TOK MEČA: 

92'. GOL! Leandre Tavamba je stavio tačku na utakmicu! Kontra Partizana u poslednjim trenucima meča, Janković se sada iskupio i majstorski asistirao Tavambi, koji je lagano pogodio za 3:1.

91'. ZICER za Tavambu! Sam je išao na golmana Jevrića, "lomio" ga i nije uspeo da ga slomi! Golman Bačke je odbranio udarac.

90'. I umalo kazna na drugoj strani! Đorić je šutirao sa 16 metara - preko gola!

90'. Hor zvižduka za Marka Jankovića! Partizan je imao kontru četiri na dva, a on je umesto Evertonu, poslao loptu pravo golmanu Jevriću!

87'. OPASNO pred golom Partizana! Došla je Bačka do peterca, gde je usledio centaršut, ali se Jovičić bacio i uhvatio loptu.

80'. ŠANSAAA! Antonov je imao zicer da reši meč, dobio je loptu od Tavambe, izašao sam na golmana Bačke i šutirao pored stative!

78'. KAKVA ŠANSA za Marka Jankovića! Sa peterca, potpuno sam, vezista Partizana je prebacio ceo gol i tako propustio priliku da reši meč.

76'. Šutirao je Ožegović glavom posle kornera, lopta je preletela prečku...

71'. Snažan udarac Tošića sa 25 metara, pravo u Jevrića, koji je boksovao loptu.

67'. Oprobao se prvi put danas i Zoran Tošić, šutirao je sa 18 metara, lopta je otišla pored gola.

59'. Akcija Ilića i Tošića, pas za Ožegovića, koji je u padu uspeo da šutira levom nogom, ipak Jevrić je odbranio.

58'. Izvanredna akcija Partizana, pas u prazno za Ožegovića, koji je krenuo sam na golmana, sudija je podigao zastavicu, ali čini se da je pogrešio.

52'. Dva kornera za Partizan u drugom delu, ali bez opasnosti po gol Bačke.

47'. ZICER za Bačku! Makarić je sa penala tukao visoko preko gola, posle pasa koji mu je poslao Đorić nakon prodora po desnoj strani.

Starsportphoto©

Kraj prvog poluvremena.

43'. Sjajno igra danas Saša Ilić, deli lopte kao rukom. Dve dobre akcije Partizana je stvorio kapiten crno-belih, ali su propale na ivici šesnaesterca kod završnog pasa.

36'. Ponovo preti Bačka! Akcija Mićića i Đorića, udarac sa osam-devet metara, izblokiran, lopta je završila u korneru.

35'. Opasna akcija Bačke, Bjeloš je izbegao ofsajd zamku i potpuno sam centrirao sa desne strane na drugu stativu, ali je zakasnio Mićić.

29'. Odličan napad Partizana, Janković je prošao po desnoj strani, probao je da asistira Ožegoviću, koji je bio potpuno sam na petercu, ali je taj pas presečen.

25'. Dobra prilika za Partizan, slobodan udarac sa 17 metara, centralno. Šutirao je Janković i zamalo poslao loptu preko gola.

21'. GOL! Nastavlja se goleada u Humskoj, a sada je Bačka pogodila mrežu Partizana! Odlična akcija gostiju, Đorić je poslao loptu iza leđa odbrane crno-belih, Mićić je pobegao Mitroviću, obišao Jovičića i skoro iz mrtvog ugla pogodio gol - 2:1.

17'. Još jednom Ožegović u prilici, ipak lopta mu je za dlaku pobegla i golman Jevrić je odbranio.

14'. GOL! Ognjen Ožegović postiže novi gol za Partizan! Sjajno ga je uposlio Saša Ilić, a špic crno-belih je pretrčao ceo teren, obišao golmana i poslao loptu u mrežu! Ofsajda nije bilo, pošto je Ožegović krenuo u trk sa svoje polovine terena - 2:0.

12'. Drži loptu Partizan, kontroliše igru, sve se uglavnom dešava na polovini Bačke...

6'. PENAL! Srušen je na ivici šesnaesterca Marko Janković! Bjeloš se zaleteo i odneo Jankovića.

GOL! Marko Jevtović siguran sa bele tačke!

4'. ZICER za Danila Pantića! Bili su on i Ožegović u poziciji dva na jedan sa odbranom Bačke, Pantić je rešio da sam sve reši, ali mu je udarac izblokiran.

- Oko 3.000 gledalaca u Humskoj.

- Ponovo je Miroslav Đukić žestoko izmenio tim. Nema Stojkovića ni na klupi, dok su među rezervama Tošić, Tavamba, Suma, uz Đuričkovića, Jovanovića, Ostojića i Kljajića.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
maksimovic

pre 6 godina

Od čega su se umorili?Od šetanja po terenu?Svaka penzionerka prešeta dnevno više od Jankovića,Sume i Tošića.Odbrana je bila solidna,kao i Everton i Jevtović,svi ostali celu jesen,trče 30%,od mogućnosti.Daju izjave:"Ostavićemo srce na terenu",u praksi oni manekenišu za debele pare.Sve je to do trenera,koji je nemi posmatrač ove agonije,koja najviše liči na lutkarsko pozorište(mrdalice).

Žarkov Dragan

pre 6 godina

Svarno nije mi jasno sto stalno potencirate rec sampiona neznam ciji su oni sampioni i bolje recite bivsi sampioni.\n

Krcun ubio vise Srba nego svi

pre 6 godina

Знам да ти је криво што је Партизан победио,не можеш измислити судијску помоћ или "поклон" играча Бачке ... Али би уместо глупости које пишеш овде могао размислити о одласку доктору,и то оном за "главу",да се више не патиш! А до тада плачи,можда ти сузе помогну да схватиш да је Партизан још увек шампион Србије!

ćela

pre 6 godina

Koji si ti ??? Zašto ne piješ terapiju u predviđenom terminu ?????

Ivan

pre 6 godina

Gledam utakmicu i sad sam shvatio zašto je Antonov odbrambeni igrač. Kad bi bio napadač nos bi mu bio stalno u ofsajdu

Krcun ubio vise Srba nego svi

pre 6 godina

Погледај се понекад у огледало ... Колико јадан требаш бити па такав коментар поставити?!

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija