• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.G.

23.10.2017

07:00

ĐUKIĆ SIGURAN, ALI DO JANUARA! Remi u Albaniji opet pokrenuo priče o smeni trenera Partizana!

Partizan

ĐUKIĆ SIGURAN, ALI DO JANUARA! Remi u Albaniji opet pokrenuo priče o smeni trenera Partizana!

Podeli vest

Miroslav Đukić ostaće trener fudbalera Partizana do januara, a potom će uprava crno-belih odlučiti da li da mu potraži zamenu, saznaje Informer

 

Posle Partizanovog remija sa Skenderbegom u Albaniji (0:0) u 3. kolu Lige Evrope, ponovo je po kuloarima počelo da se šuška da Miroslav Đukić broji poslednje dane na klupi crno-belih i da će ga svaki naredni kiks koštati posla.

Trio za spas
Olakšavajuća okolnost je što je Đukić samo jednom ove sezone mogao da u isto vreme računa na Tošića,
Sumu i Jankovića

Izvor Informera

Navodno, Đukiću se zamera što ekipa nije napredovala u odnosu na početak sezone i nikako ne može da uđe u seriju pobeda. Čak se pričalo da bi poraz od Skenderbega sigurno bio koban po njega.

Bez prava na kiks

Prema našim saznanjima, iskusni stručnjak će na klupi ostati sigurno do januara i kraja jesenje polusezone, a onda će u zavisnosti od učinka u Ligi Evrope i Superligi Srbije biti poznata sudbina bivšeg selektora Srbije i nekadašnjeg trenera Valensije.
 

Vazura: Uz trenera smo

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura rekao je za Informer da kuloarske priče o smeni trenera nisu tačne i da Đukić i dalje ima podršku klupskog rukovodstva.
- Sve te priče o smeni trenera su neistine. Uprava Partizana čvrsto stoji uz trenera Đukića i on od nas ima veliku podršku - rekao je Vazura.

- Đukić je od uprave dobio rok da do januara popravi igru, plasira se u nokaut fazu Lige Evrope, dođe na prvo mesto u Superligi ili bar ostane u ravnopravnoj trci za titulu sa Crvenom zvezdom. Nakon toga, razgovaraće s rukovodiocima i videće da li nastavlja da vodi Partizan ili će dobiti otkaz. Naravno, opcija smene neće biti isključena ni u međuvremenu, a desiće se ako crno-belima kola baš krenu nizbrdo i izgube utakmice koje su zacrtali kao sigurne pobede - objašnjava naš izvor upućen u dešavanja u Partizanu.

Jedna od stvari zbog kojih je Đukić i dalje trener crno-belih je činjenica da do početka prošle nedelje nije imao na raspolaganju Zorana Tošića, Sejdubu Sumu i Marka Jankovića zajedno. Tošić i Suma su bili povređeni i tek u Elbasanu protiv Skenderbega prvi put su zajedno zaigrali od početka utakmice.

Starsportphoto

mojugao

MILORAD VUČELIĆ

PREDSEDNIK PARTIZANA

Partizan je solidan. Uvek se dogodi da se neplanirano izgubi neka utakmica, ali mislim da sada Partizan ulazi u potpuno pobedničku fazu.

- Đukiću će biti data šansa da uigra trio iza napadača Tošić-Suma-Janković, budući da su njih trojica zajedno odigrali svega jednu utakmicu, i to onu u četvrtak protiv Skenderbega. Zamera mu se što se ekipa muči da daje golove i protiv mnogo slabijih ekipa. Ipak, Partizan je još na podnošljivom zaostatku iza Crvene zvezde, a u Ligi Evrope ima šanse da se plasira u nokaut fazu i to je ono na šta Đukić može da se vadi - objasnio nam je naš izvor.

Specijal za Sumu

Đukić i saradnici već su preduzeli korake kako bi poboljšali efikasnost, pa su najskupljem igraču u istoriji Partizana Sejdubi Sumi odredili poseban režim treninga. Učinkom Sume niko nije zadovoljan u klubu iz Humske, pošto nije opravdao ni deo uloženog novca. Od njega se očekivalo da donese prevagu na mečevima u Evropi protiv Dinamo Kijeva i Skenderbega, ali Gvinejac osim promašenih šansi i nonšalantnosti u većini napada nije pokazao baš ništa.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija