• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

23.10.2017

11:15

PARTIZAN I DALJE BEZ SEMJUELSA! Nikolić: Idemo u Bilbao da učimo!

Partizan

PARTIZAN I DALJE BEZ SEMJUELSA! Nikolić: Idemo u Bilbao da učimo!

Podeli vest

Trener košarkaša Partizana Miroslav Nikolić kaže da će gostovanje španskom Bilbau, gde će biti bez najvećeg pojačanja Samarda Semjuelsa, biti dobra škola za njegovu ekipu

 

 

- Kao i sve ekipe u našoj grupi, Bilbao ima iskusne i kvalitetne igrače protiv kojih ce biti veoma teško da se igra. Biće dobra škola za naše mlade igrače koji će dobiti šansu da steknu iskustvo i pokažu napredak u odnosu na početak sezone - rekao je Nikolić za klupski sajt.

Nikolić je poručio da će centar sa Jamajke Semjuels propustiti 3. kolo Evrokupa i ostati u Beogradu.

- Samardo će da radi po psebnom programu kako bi bio spreman za utakmicu protiv Cibone u Zagrebu. I bez njega, idemo u Bilbao da im pariramo našom mladošću i energijom koja mora biti na najvišem nivou od početka do kraja utakmice - istakao je Nikolić.

Za razliku od Semjuelsa, u Bilbau će nastupiti Marko Čakarević koji se oporavio od povrede nakon što je propustio obe utakmice u Evropi.

- Još jedan težak meč je pred nama, ali i još jedna prilika da se maksimalno borimo i prikažemo u najboljem svetlu. Svesni smo da uloga favorita pripada njima, veoma poštujemo ekipu Bilbaa, ali isto tako smo svesni da smo u stanju da igramo sve bolje i bolje. Važno je da budemo energični u svim fazama igre i da tako pokušamo da iznenadimo rivala - zaključio je Čakarević.

Utakmica 3. kola C grupe Evrokupa između Bilbaa i Partizana igraće se u utorak od 20.30.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade

pre 6 godina

Muto S..ES za MEDALJU dosta demagogije ili jeste ili niste dosta vise foliranja i ne dovodita vise povredjene Amere dosta vise teraj te diletante da vise trce da se krecu a ne da spavaju, dali ste Lukovica a doveli Tomica haos a Tomic neki seoski igrac, i na kraju nisi ti sposoban da vodis Partizan nemas ti to znanje jel da ga imas posle toliko godina rada ti si dogurao do pomocnika Djordjevica i zabavljaca igraca.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija