• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

24.10.2017

14:27

ĐUKIĆ NEĆE SVAĐU S NAVIJAČIMA: Potrebno je samo malo strpljenja!

Partizan

ĐUKIĆ NEĆE SVAĐU S NAVIJAČIMA: Potrebno je samo malo strpljenja!

Podeli vest

Trener fudbalera Partizana Miroslav Djukić rekao je danas da je potrebno strpljenje za njegov tim, koji se trudi da igra sve bolje

 

- Želimo i pokušavamo da igramo sve bolje, ali nekad to ne polazi za rukom. Težimo da popravimo igru, ali je potrebno vremena i samopouzdanja. Treba imati strpljenja - rekao je Đukić novinarima na stadionu Partizana.

Partizan će u sredu od 15.00 gostovati Zemunu u zaostaloj utakmici devetog kola Super lige Srbije. Đukić je naveo da njegovu ekipu čeka teška utakmica.

- Moramo da uzmemo tri boda jer smo u zaostatku za večitim rivalom. Znamo da neće biti lako, ali moramo da idemo na pobedu - kazao je Đukić.

Partizan će protiv Zemuna nastupiti u kombinovanom sastavu, a trener je samo najavio da će Sejduba Suma biti u timu.

- Nema vremena ni za kakvo uigravanje, već samo za oporavak i pripemu. Biće promena u sastavu i rotiranja zbog pretrpanog kalendara - dodao je trener crno-belih.

Po njegovim rečima, fudbaleri Partizana moraju da se naviknu na gust raspored.

- Nadam se da dolazi do adaptacije na gust raspored. Očekujem da ekipa u narednim utakmicama to lakše izdržava - kazao je on.

Đukić je upitan o situaciji sa selektorom reprezentacije Srbije Slavoljubom Muslinom, koji je odveo nacionalni tim na Svetsko prvenstvo, ali pojedini mediji navode da će on uprkos tome biti smenjen.

- To je Srbija, takve stvari se ovde dešavaju. Muslin je odradio vrhunski posao i zaslužuje nastavak. Ali, nisam ja taj koji odlučuje o tim stvarima. Ima mnogo nagađanja, treba pustiti ljude da rade - rekao je Đukić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija