• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

24.10.2017

16:22

(FOTO) SAŠA ILIĆ DOČEKAO "GROBARE"! Fudbaleri Partizana sa navijačima kupovali karte za LE!

Partizan

(FOTO) SAŠA ILIĆ DOČEKAO "GROBARE"! Fudbaleri Partizana sa navijačima kupovali karte za LE!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana družili su se sa navijačima ispred blagajni stadiona u Humskoj, gde su kupovali ulaznice za utakmice Lige Evropa

Nekoliko desetina navijača se uprkos lošem vremenu pojavilo kod stadiona, gde su bili prisutni prvotimci i članovi stručnog štaba predvodjeni trenerom Miroslavom Đukićem. Fudbaleri crno-belih su se fotografisali sa prisutnima i delili autograme.

Poštujući sva pravila kupovine, svako od njih je dao ime i prezime nosioca karte za sektore istok, zapad i jug bez kojih ulazak na stadion nije moguć. Vlasnici karata za istok i zapad centar dobiti i posebne narukvice pri ulasku na stadion, radi pojačane bezbednosti, ali i komfora.

- Igrači su pozvali sve na fer i sportsko ponašanje na tribinama i van njih u utakmicama sa Skenderbegom i Jang Bojsom, kako bi rezultat i pobeda bilo ono što ćemo poslati u svet, a ne drakonske kazne i isključenje iz euro takmičenja - poručili su iz kluba.

partizan.rs


Partizan će 2. novembra dočekati Skenderbeg, potom će tri nedelje kasnije na svom stadionu igrati protiv Jang Bojsa, a grupnu fazu će završiti 7. decembra protiv Dinama u Kijevu.

partizan.rs
partizan.rs
partizan.rs

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija