• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

25.10.2017

19:19

POTOPLJEN CRNO-BELI "VRTIĆ"! Partizan izgubio na startu LŠ

Partizan

POTOPLJEN CRNO-BELI "VRTIĆ"! Partizan izgubio na startu LŠ

Podeli vest

Vaterpolisti Partizana izgubili su večeras u Beogradu od ekipe OSC iz Budimpešte sa 7:11 (2:4, 2:2, 2:1, 1:4), u utakmici prvog kola Grupe A u Ligi šampiona

 


Najefikasniji u ekipi srpskog šampiona bio je Aleksandar Radovanović sa tri gola, Đorđe Lazić postigao je dva, a po jedan gol postigli su Filip Janković i Nikola Radonjić.

Mađarski tim predvodio je Balaž Erdelji sa četiri gola, a dva gola postigao je Gabor Kovač. Po jedan gol postigli su srpski vaterpolista Sava Ranđelović, Draško Brguljan, Ferenc Salamon, Marton Tot i Žolt Juhas. 

U drugom kolu, 8. novembra, Partizan će igrati u Dubrovniku protiv Juga, a OSC će u Budimpešti dočekati Hanover.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija