• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf

26.10.2017

14:02

NAJSKUPLJE POJAČANJE NERVIRA UPRAVU PARTIZANA! Vučelić: Nismo zadovoljni Sumom!

Partizan

NAJSKUPLJE POJAČANJE NERVIRA UPRAVU PARTIZANA! Vučelić: Nismo zadovoljni Sumom!

Podeli vest

Uprava Partizana gubi strpljenje sa Sejdubom Sumom! Predsednik crno-belih Milorad Vučelić otvoreno je poručio da najskuplje pojačanje u istoriji kluba igra ispod svih očekivanja

 

 

Suma ne prikazuje ni delić od najavljenih kvaliteta, zbog kojih ga je Partizan doveo iz Slovana za 1,6 miliona evra. Čak ni na domaćoj sceni Gvinejac se ni najmanje ne ističe i to već počinje žestoko da nervira rukovodstvo šampiona.

- Možda su navijači nezadovoljni Sumom, ali nezadovoljna je i uprava - rekao je otvoreno Milorad Vučelić u razgovoru za Telegraf.

Predsednika crno-belih posebno iritira što Gvinejac izgleda prilično letargično na terenu. Uostalom, malo koju utakmicu do sada je odigrao svih 90 minuta.

- To je igrač koji nije uspeo da pronađe sebe i deluje kao da mu nedostaje borbenost. On ume sa loptom, zna, ali mora da bude deo igre, deo tima. Ali znati s loptom treba pokazati i u kolektivu, a znati s loptom samo kao žonglirati, pa to i vi znate - poduvkao je Milorad Vučelić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
savo

pre 6 godina

pa ko ga je gledao i bacio pare za ovog provincijskog fudbalera, hoce li neko da odgovara, ivice oglasi se

Krcun ubio vise Srba nego svi

pre 6 godina

"Дјура",дилема је јеси ли више смешан или глуп са својим коментарима!

Vickasti

pre 6 godina

Sad je jasno zašto su se slovaci gušili od smeha kad su ga prodali za 1.6mil/eur. pre samo godinu su za njega tražili 800.000eur i Partizan je tad odbio ponudu jer je bio skup a sad bacili 1.6+0,45 po godini do 2020 ugovor. Cirkus, doveden je u Evropu za 25.000eur, pametnom dosta.

Grobar

pre 6 godina

2.2 miliona transfer i 0.8 miliona godisnja plata za ovu prevaru od igraca ste pukli 3 miliona eura!!!\n\nDjukicu odlazi\nUprava napolje

Ivan

pre 6 godina

Od početka sam pisao da je to najveći promašaj Partizana. Nije on kriv jer on više nemože ali su krivi ti koji su procenili da je to dobra investicija Partizana

Bik

pre 6 godina

..........a nisu hteli da daju Leonardu milion €

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija