• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti

28.10.2017

09:49

TOŠIĆU SMETAJU POVICI PROTIV ĐUKIĆA: Da li su ti što viču stvarno navijači Partizana!?

Partizan

TOŠIĆU SMETAJU POVICI PROTIV ĐUKIĆA: Da li su ti što viču stvarno navijači Partizana!?

Podeli vest

Povratnik u redove Partizana Zoran Tošić priznao je da mu smetaju povici s tribina protiv trenera Miroslava Đukića i javno se pita da li to viču navijači crno-belih

Tošić je čak posle pobede nad Bačkom (3:1) imao malu polemiku s navijačima, kada je od njih tražio da prestanu da skandiraju protiv Đukića, pogotovo što su crno-beli dobili utakmicu. 

Ali, povici "Đukiću, odlazi" čuli su se i u sredu na utakmici sa Zemunom (3:1).

- To mi je jako čudno. Bio sam dugo u inostranstvu, trebalo mi je vremena da se "prebacim". Ovde je to normalno. Zapitam se da li su to stvarno navijači Partizana koji viču "Đukiću, odlazi". Sutra će da dođe Pera, pa će da ode, onda Mika i tako u krug. Trener radi svoj posao, "u igri" smo u Evropi, drugi na tabeli i ima još da se igra - istakao je Tošić za "Novosti".

On je priznao da Partizan ne igra tako sjajno i da to muči sve u timu.

- Očigledno je da ne igramo sjajno, lepršavo, da postižemo golove iz ne znam kakvih šansi, da je to neka astronomska igra. Sačekajmo... Ako to na kraju ne bude kako treba, snosićemo posledice - svi - podvukao je Zoran Tošić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
nele011

pre 6 godina

...a sta da cekamo...ispadanje iz evrope, ona da se odlepi 10-12 bodova...i....sta ce onda da palaWudis...bice bolje., nismo imali srece, nije nas htelo....ajde ne mrsi....nemate pojma i zali boze sto kupih sezonsku kartu....

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija