• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.G.

28.10.2017

12:47

VAZURA MOLI "GROBARE" PRED SKENDERBEG: Ne vređajte Albance, jer nam preti izbacivanje iz Evrope!

Partizan

VAZURA MOLI "GROBARE" PRED SKENDERBEG: Ne vređajte Albance, jer nam preti izbacivanje iz Evrope!

Podeli vest

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura zamolio je danas navijače da na predstojećoj utakmici sa Skenderbegom ne vređaju Albance, jer bi to moglo preskupo da košta klub

 

 

Današnja informacija da je Disciplinska komisija UEFA kaznila Skenderbeg sa utakmicom bez publike i sa 60.000 evra globe zbog uvredljvih skandiranja navijača na utakmici sa Partizanom izazvala je veliku pažnju u Humskoj.

Iako su se igrači Partizana i delegacija ugodno osećali u Tirani i Elbasanu, Skenderbeg je žestoko nagrabusio zbog ispada navijača. A, šta u sličnoj situaciji može da očekuje prvak Srbije, koji je samo ove sezone dva puta u poslednji čas izbegao "sablju" UEFA!?

- Videli smo danas kako je Skenderbeg kažnjen. Zbog toga molim naše navijače da ne bude nikakvog pogrdnog skandiranja protiv Albanaca, da ne bude ničeg sličnog onom što je bilo u Elbasanu! Ako se dogodi bilo kakav verbalni incident, Partizan će igrati protiv Jang Bojsa bez publike, a ta utakmica bi mogla da odlučuje o našoj sudbini u Evropi - rekao je Miloš Vazura za Informer.

On je dodao da bi moglo lako da se desi da UEFA sabere sve grehe navijača Partizana i da ukoliko bude ispada protiv Skenderbega, crno-beli momentalno završe misiju u Ligi Evrope.

- Molim navijače da navijaju samo i jedino za svoj klub, da ne pominju ni u kakvom kontekstu ni Albance kao narod, niti kao rivalski klub. Nadam se da će nas "grobari" poslušati, jer u protivnom bi moglo da se dogodi da Partizan bude izbačen iz Evrope - upozorio je Miloš Vazura.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Žarkov Dragan

pre 6 godina

A sta mislite da nece i Partizanovi navijaci to isto da urade i Partizan ce biti isto kaznjen bez publike i nista nismo bolji od njih.\n

Ivan

pre 6 godina

Ko drzi ovog vazuru u propaloj zemlji sve je moguce....

Da se razumemo

pre 6 godina

Ništa se na tribini ne događa bez dopuštenja "vođa"! Zna se ko diriguje horskim vređanjem, a usamljen pojedinac se ni ne čuje makoliko se drao.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija