• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti

01.11.2017

09:46

PREDSEDNIK SKENDERBEGA SE RADUJE DOLASKU U BEOGRAD: Verujem da će Partizan biti dobar domaćin!

Partizan

PREDSEDNIK SKENDERBEGA SE RADUJE DOLASKU U BEOGRAD: Verujem da će Partizan biti dobar domaćin!

Podeli vest

Predsednik Skenderbega Ardijan Takaj je pred gostovanje Partizanu istakao da očekuje da u Beogradu sve protekne bez problema i poručio da bi voleo da dalje prođu upravo ova dva tima

Prvi čovek albanskog predstavnika u Ligi Evrope istakao je da uvek rado dolazi u srpsku prestonicu.

- Bio sam nekoliko puta u Beogradu, uvek mi je bilo izuzetno prijatno i imam veoma dobro mišljenje o vašem glavnom gradu - istakao je Ardijan Takaj za Večernje novosti.

Srpski šampion je sjajno dočekan u Albaniji, nije bilo ni najmanjeg problema, a Takaj očekuje da tako bude i u Beogradu.

- Partizan je veliko ime, koje mi poznajemo i odranije, iz bivše SFRJ. Potrudili smo se da naše sportske rivale dočekamo onako kako je potrebno, dali smo maksimum od sebe da se osećaju kao kod kuće i uspeli smo u tome. Drago mi je da je predsednik Partizana Milorad Vučelić bio zadovoljan po odlasku iz Albanije, nadam se da ćemo se i mi tako osećati - rekao je prvi predsednik Skenderbega.

On je istakao da je najvažnije da sve prođe u najboljem redu.

- Za nas je veoma važno da se pred ovu utakmicu obezbede dobri uslovi i naš prioritet je upravo to da sve prođe u najboljem redu, kao što je bio slučaj u Albaniji. Rezultat iz Elbasana je bio zadovoljavajući za naš klub, jer smo znali da igramo protiv ekipe koja je veoma dobra i organizovana u svakom aspektu - poručio je Takaj.

On je na kraju dodao da bi bio zadovoljan i ukoliko bi Skenderbeg osvojio bod na gostovanju u Humskoj.

- Verujemo da će biti teška utakmica za nas i sigurno je da bismo bili zadovoljni i bodom. Bilo bi mi veoma drago kada bi naše dve ekipe prošle dalje zajedno - zaključio je Takaj.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17