• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

02.11.2017

21:25

U HUMSKOJ MIRIŠE NA PROLEĆE! Partizan protiv Jang bojsa ima meč loptu, dalje ide i sa dva remija, ali...

Partizan

U HUMSKOJ MIRIŠE NA PROLEĆE! Partizan protiv Jang bojsa ima meč loptu, dalje ide i sa dva remija, ali...

Podeli vest

Fudbaleri Partizana su posle pobede protiv Skenderbega (2:0) nadomak cilja, plasmana u drugu rundu takmičenja u Ligi Evrope

Posle četiri odigrana kola crno-beli su drugi na tabeli sa pet bodova, ima jednu pobedu, poraz i dva remija. Prvi je Dinamo iz Kijeva koji ima 10 bodova, tri pobede i remi.

Trećeplasiran  je Jang bojs, koji ima tri boda, nakon tri remija i poraza od Ukrajinaca (1:0) u četvrtak. Poslednjeplasirani je Skenderbeg sa samo dva boda, ima dva poraza i dva remija i Albanci su prežaljeni. 

Srpskom šampionu preostala su još dva meča do kraja, sa Jang bojsom i Dinamom, a crno-bele pobeda, ali i dva remija vode u narednu rundu takmičenja. 

Ekipa Miroslava Đukića igra 23. novembra protiv Jang bojsa i već tada bi mogla da overi proleće u Evropi. Ako crno-beli pobede švajcarski tim, sigurno idu dalje! 

Ako odigraju nerešeno, opet su u bodovnoj prednosti. Ali, u poslednjem kolu gostuju Dinamu, a Jang bojsi imaju zicer na svom terenu protiv Skenderbega. Zbog toga bi mogla da bude bitna i međusobna gol-razlika u dvomeču srpskog i švajcarskog predstavnika, pa ne bi smelo da bude 2:2 ili 3:3 u Beogradu jer u tom slučaju Jang bojs bi imao više golova postignutih u međusobnom dvomeču. Poraz od Jang bojsa bi skoro sigurno značio eliminaciju crno-belih iz Lige Evrope jer je teško očekivati da Partizan u poslednjem kolu pobedi u Kijevu, a da Jang bojs izgubi od Albanaca.

Partizan sa dva remija u poslednja dva kola takođe bi mogao dalje, pod uslovom da Skenderbeg ne dobije poslednje dve utakmice. 

Remi ili poraz u duelu sa Jang bojsom komplikuje situaciju tako da je pobeda jedini siguran izbor za pulene Miroslava Đukića.

LIGA EVROPE

B grupa

Jang Bojs - Dinamo Kijev 0:1 (0:0)
(Bujalski 70)

Partizan - Skenderbeg 2:0 (1:0)
(Tošić 39, Tavamba 66)

printscreen



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija