• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

03.11.2017

10:13

VUČELIĆ: BRAVO "GROBARI" I EVERTONE! Uprava Partizana oduševljena epilogom protiv Albanaca

Partizan

VUČELIĆ: BRAVO "GROBARI" I EVERTONE! Uprava Partizana oduševljena epilogom protiv Albanaca

Podeli vest

Uprava Partizana oduševljena je pobedom ekipe i ponašanjem "grobara" na utakmici protiv Skenderbega, a predsednik Milorad Vučelić je dodatno naglasio fenomenalnu igru Evertona

 

 

Osim pobede (2:0), čelnici srpskog prvaka su najzadovoljniji što je publika prihvatila apel rukovodstva i bez najmanjeg incidenta ispratila meč sa Skenderbegom.

- Publici svaka čast. Mislim da će ovo biti prvi put da niko iz UEFA neće imati negativnu primedbu na našu utakmicu. Jedini hendikep je što ćemo protiv Jang Bojsa igrati bez Tošića zbog žutih kartona, ali ako budemo ovako sigurni u odbrani, uz sjajnog Stojkovića, možemo da očekujemo novi dobar rezultat i plasman u 'nokaut' fazu - izjavio je Vučelić za TV Partizan. 

On je naglasio da su i gosti iz Albanije bili zadovoljni ambijentom na stadionu.

- Pokazalo se još jednom koliko navijači znače ekipi, da smo jedna velika porodica i da dišemo kao jedan. I rukovodstvo Skenderbega nam je čestitalo, rekli su nam da nemaju nijednu jedinu primedbu - naglasio je Vučelić.

Prvi čovek Partizana je pohvalio fudbalere zbog pobede, ali je morao da izdvoji učinak Evertona.

Nemam reči da opišem učinak Evertona. Naravno, pohvalio bih i ostale,Tošića, Tavambu... Ali Brazilac je dominirao terenom. Shodno svom nadimku, bio je pravi dominator - istakao je Milorad Vučelić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17