• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

03.11.2017

11:57

ILIEV DELI POHVALE: Igramo evropski! Bravo Đukiću, bravo Stojke, Bambi, Ognjene...

Partizan

ILIEV DELI POHVALE: Igramo evropski! Bravo Đukiću, bravo Stojke, Bambi, Ognjene...

Podeli vest

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev oduševljen je pobedom nad Skenderbegom (2:0) i skokom na drugo mesto u grupi Lige Evrope, a posle meča je sipao pohvale na račun trenera, igrača, navijača...

Pribojavali su se u Humskoj utakmice sa Albancima i zbog mogućih ekscesa, koji je izbacili klub iz Evrope, ali i zbog rezultata, jer se znalo da samo pobeda drži crno-bele u igri za prolaz dalje. Posle meča svima je pao kamen sa srca...

Ponosan sam na igrače, na stručni štab, a iznad svega na naše navijače: koreografija, zajedništvo, navijanje, ljubav prema Partizanu... Ovo je spektakl! Hvala svima - poručio je Iliev posle utakmice.

On je oduševljen kako su crno-beli odigrali dosadašnji deo Lige Evrope.

Partizan igra mnogo dobro ovu Evropu i sem tog nesrećnog poraza od kijevskog Dinama, nezasluženog, mi smo možda i najbolji fudbal pokazali od svih ekipa u grupi. Ne znam kako će se sve završiti - bilo bi lepo da naši najverniji navijači budu i 1. i 23, igrač protiv Jang bojsa, jer imamo šansu da ispišemo istoriju. Deli nas 90 minuta od možda najuspešnije sezone u istoriji kluba - rekao je Iliev u oduševljenju, pomalo zaboravljajući neke velike uspehe Partizana kroz istoriju.

Iliev je izdvojio i nekoliko pojedinaca iz meča sa Skenderbegom.

- Naš trener je pokazao majstorstvo u pripremi i vođenju ekipe, sve je odrađeno na najbolji način. U obe utakmice, Skenderbeg nam nije došao u šansu za gol, a oni su i protiv Dinama u Kijevu i protiv Jang bojsa dali gol... Imamo velikog Vladimira pozadi, spektakularnog Tošića, napadački tandem Ožegović i Tavamba, koji je efikasan i ubojit i žive kao jedno, videli ste to nesebično dodavanje, tu energiju, odbrana je bila granitna... Stvarno sam ponosan - podvukao je Iliev.

I na kraju, što se navijača tiče - igrač utakmice: Everton Luiz! Na sugestiju da Brazilca treba zadržati u timu do kraja karijere, Iliev je rekao:

- On igra dve godine konstantno. On je pola ekipe i to svi znaju, saigrači i navijači. Pokušali su u određenim trenucima neki mediji da na njegovu prvu slabiju partiju, posle jedne izgubljene lopte protiv Olimpijakosa, da od toga naprave krah, da tvrde nije igrač za velike domete... Ali publika ne može da se prevari, tako lako, na kraju se sve pokaže, da tako kažem - crno na belo - naglasio je Ivica Iliev.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
stefanovic Momcilo

pre 6 godina

E moj Ilijevu daleko je to od evropskog igranja fudbala to se dobro videlo na nasem terenu kao i evropskim terenima Ja jesam navijac naseg voljenog Partizana ali toje stvarnost sto sam kazao.

AS

pre 6 godina

SREĆA JE PA STE POBEDILI, HVALA BOGU. INAČE IGRA I VAŠA I NJIHOVA JE BILA NULA. NIŠTA. POGOTOVO ALBANACA. KATASTROFA.

Rade

pre 6 godina

E, ovaj Iliev je prava dijabola! Partizan igra Evropski isto taman koliko sam i ja Seik, najgori fudbal trenutno igra Partizan to su cinjenice a ne to sta prica Iliev, brate navijam za crno bele ma sta navijam VOLIM PARTIZAN KAO OCI SVOJE ali mi igramo lose skroz lose, ako Partizan zasniva svoju igru na Tavambi, Marku Jankovicu koji trci nezna gde udara kao muva bez glave, kako se kaze veliki promet mala zarada, Miletic haos, Vulicevic se trudi trci a jos nije naucio da centrira. Nego da pitam Ilieva gde mu je VANZEMALJAC SUMA za koga dadose 1650000 evra a on veze sa vezom nema, e zato Iliev treba da leti iz Partizana i cela uprava a sa njima i trener Djukic.

Izbori 2024

Vesti

Informer na licu mesta, dečak iz Voluje je živ i zdrav! Hraniteljka na tabletama, evo ko je smislio monstruoznu laž! (FOTO)
Društvo

Informer na licu mesta, dečak iz Voluje je živ i zdrav! Hraniteljka na tabletama, evo ko je smislio monstruoznu laž! (FOTO)

Hraniteljku iz sela Voluja kod Kučeva (ime poznato redakciji), zaprepastila je tragična vest da je maleni A.J. (6) kojeg, kako kaže, voli više od života, tragično preminuo. Naime, u lokalnim medijima se pojavila informacija da se dete zadavilo čepom od soka u utorak 9. aprila i da je sahranjeno sutradan. Reporterka Informera uputila se na lice mesta, kako bi utvrdila šta se zapravo dogodilo.

15.04.2024

22:41

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija