• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

04.11.2017

12:36

UTAKMICA DECENIJE ZA CRNO-BELE! "Grobari", navalite! Na Jang Bojs za 1.000 dinara!

Partizan

UTAKMICA DECENIJE ZA CRNO-BELE! "Grobari", navalite! Na Jang Bojs za 1.000 dinara!

Podeli vest

Fudbalski klub Partizan saopštio je da su ulaznice za meč crno-belih i Jang Bojsa u Ligi Evropa, koja je na programu 23. novembra, već u prodaji

Ulaznice za južnu i severnu tribinu se prodaju po ceni od 1.000 dinara, za bočne delove istočne i zapadne tribine po ceni od 1.500 dinara, dok je za centralne delove tih tribina potrebno izdvojiti 2.000 dinara. Mesto u ložama, kako je naveo Partizan, košta 6.000 dinara. 

Prodaja karata je organizovana u Tiketlajn šopu na Novom Beogradu radnim danima od 09.00 do 18.00, a subotom od 10.00 do 16.00.

Partizan je istakao da svi posetioci moraju imati ulaznicu za taj meč, bez obzira na uzrast, kao i da će karta glasiti na ime. 

Kupovina karata je, kako se dodaje, moguća samo uz lični dokument, a maksimalan broj ulaznica po kupcu je četiri. 

Partizan je, posle četiri odigrana kola, drugi na tabeli grupe B Lige Evropa sa pet bodova, dok je Jang Bojs treći sa dva boda manje. Pobeda nad švajcarskim timom bi značila da će crno-beli dočekati proleće u Evropi.

Utakmica između fudbalera Partizana i Jang Bojsa igra se 23. novembra od 21.05.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija