• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.S.

08.11.2017

16:18

UZVRATIĆEMO ZVEZDI! Predsednik Partizana Mijailović optimista i pored poraza u derbiju

Partizan

UZVRATIĆEMO ZVEZDI! Predsednik Partizana Mijailović optimista i pored poraza u derbiju

Podeli vest

Uzvratićemo vrlo brzo Crvenoj zvezdi za poraz u derbiju, kaže za Informer predsednik Košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović

 


Crno-beli su poraženi u ponedeljak u "Pioniru" od večitog rivala rezultatom 100:84 u meču 7. kola ABA lige.

Mijailović ističe da je klub sa Malog Kalemegdana zasluženo slavio, ali da već u narednom derbiju očekuje pobedu izabranika Miroslava Nikolića.

- Prvenstveno želim da čestitam Zvezdi na pobedi, takođe i našim igračima i stručnom štabu na velikoj borbi. Košarkaši Zvezde su odigrali dobar meč i zasluženo su trijumfovali. Mi smo se trudili, ginuli smo na terenu, ali to nije bilo dovoljno za slavlje ovog puta - kaže Mijailović. 

Protiv nasilja

Ukoliko je Zvezdin trener zaista pogođen sa tribina, izvinjavam se zbog toga
Ostoja Mijailović, predsednik Partizana

Daleko je maj

Partizan je u derbi ušao osokoljen pobedama nad Bilbaoom, Igokeom i Cibonom. Ipak, ispostavilo se da je Zvezda bila preveliki zalogaj.

- Posle nekoliko dobrih utakmica u ABA ligi i Evrokupu, nismo uspeli da produžimo pobednički niz. Međutim, to ništa ne znači. Ima još mnogo da se igra ove sezone, daleko su april i maj. Biće dana za megdana, što bi se reklo. Nadam se da ćemo već u sledećem susretu uspeti da se revanširamo Zvezdi - ističe prvi čovek crno-belih.

Navijači Partizana bili su nezadovoljni suđenjem u večitom derbiju. Prvi čovek kluba iz Humske kaže da njegov posao nije da komentariše rad sudija.

- Košarkaški stručnjaci su kompetentniji od mene da komentarišu suđenje, tako da ne bih mnogo govorio o tome. Možda mi neke odluke nisu bile jasne, ali ne bih se posebno osvrtao na to. Prosto, moja pozicija mi to ne dozvoljava - objašnjava Mijailović.

Crvena zvezda je posle derbija izdala saopštenje u kom tvrdi da su navijači Partizana pogodili njenog trenera Dušana Alimpijevića tvrdim predmetom u glavu. Mijailović se izvinio večitom rivalu zbog toga.

- Stvarno nisam video da je neko pogođen ili da se nešto slično desilo. Ukoliko je stvarno Zvezdin trener zadobio povredu, izvinjavam se zbog toga. Stvarno je teško utvrditi ko je gađao, odakle i koga, posebno jer su tu bili navijači oba tima. Bez obzira na sve, ne bih voleo da je neko povređen u "Pioniru" tokom derbija - istakao je Mijailović.

Čeka se Zagorac

Bivši igrač Mega Bemaksa Rade Zagorac već danima se pominje kao novo pojačanje Partizana. Prvi čovek kluba iz Humske kaže da sa Zagorcem još nije dogovorena saradnja.

- Naučio sam da pričam o nekim stvarima tek kada postanu zvanične, a to zasad nije situacija. Videćemo šta će biti na kraju, ništa još nije završeno - kazao je Mijailović.



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ćela

pre 6 godina

Nisi video ni sve one predmete kojima su gađane sudije ??? Svi ste isti , od osnivanja , pa sve do danas !!!!

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija