• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.G.

10.11.2017

12:41

ILIEV ZA INFORMER: Everton ŽELI novi ugovor, Antonov zalog za budućnost, Solomonu "visi" proleće!

Partizan

ILIEV ZA INFORMER: Everton ŽELI novi ugovor, Antonov zalog za budućnost, Solomonu "visi" proleće!

Podeli vest

Daje Partizan sve od sebe da nagovori Evertona Luiza da potpiše novi ugovor, dok je za Teofilusa Solomona neizvesno da li će i na proleće biti igrač crno-belih, otkrio je Ivica Iliev za Informer

 

 

Navijači Partizana sa najviše interesovanja iščekuju vesti oko Evertona Luiza. Brazilac je prirastao za srce "grobarima", a ugovor mu ističe za šest meseci...

Dugo koketiramo s njim u vezi s produženjem ugovora. Da je samo do njega, ne bi bilo problema, jer sa njegove strane imamo pozitivan odgovor. Međutim, pitaju se i njegovi agenti. Jedan je iz Brazila, drugi iz Švajcarske i čekamo da dođu, da vidimo njihovu reakciju, koja se još nije desila. Videćemo da pojačamo tu priču u narednim danima i da to rešimo do priprema. S druge strane, Everton ima ugovor do leta, do tad je naš igrač i sve ćemo učiniti da ga ubedimo da ostane. On je srce našeg tima. Možda bi njegov ostanak bio najveće pojačanje - otkrio je Ivica Iliev za Informer.

S druge strane, moglo bi da se oslobodi mesto za stranca u zimskom prelaznom roku, jer je neizvesno da li će Teofilus Solomon ostati u Humskoj.

- On je igrač koji ima fantastične fizičke predispozicije, brzinu, snagu... Znali smo u startu da je igrao u klubovima koji igraju na kontru i on je u takvim mečevima pokazao kvalitet, kao protiv Jang bojsa. Solomon je na pozajmici, a videćemo da li ćemo je produžiti do leta, da li će dobiti još neku šansu u narednih mesec dana - rekao je Iliev.

Pred kraj letnjeg prelaznog roka u Humsku je stigao "zlatni orlić" Nemanja Antonov, ali nije imao do sada veliku minutažu, u senci je Nemanje Miletića.

- Došao je poslednjeg dana prelaznog roka, bez priprema i takmičarske forme. Ušli smo u ritam, gde je Miletić deo ekipe koja je osvojila duplu krunu. Antonov je deo našeg projekta, nije došao da bude šest meseci, već duže. Morali smo da pojačamo tu poziciju, jer imamo interesovanje stranih klubova za Miletića i postoji mogućnost da ode - istakao je Iliev.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17