• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

14.11.2017

22:47

MUTA PROGOVORIO O ZAGORCU: Kaže da neće pare, ali njegov menadžer traži 20.000-30.000 evra!

Partizan

MUTA PROGOVORIO O ZAGORCU: Kaže da neće pare, ali njegov menadžer traži 20.000-30.000 evra!

Podeli vest

Trener Partizana Miroslav Nikolić otkriva zašto Rade Zagorac, koji želi karijeru da nastavi u redovima "parnog valjka"još nije obukao crno-beli dres

- Izjavio je Zagorac da neće pare i da hoće u Partizan. Voleo bih da ga dovedemo. Zagorac kaže da voli Partizan, ali njegov menadžer traži 20.000-30.000 evra mesečno. Pustite me tih slatkorečivih priča - kazao je  Nikolić posle poraza od Albe u Evrokupu.

Nahvalio je Nikolić mladog Zagorca i priznao da bi ga rado video u timu.

Dobar je igrač, dobar momak, sve je to u redu. Neka dođe, neka ga dovedu. Ali, imamo neki budžet iz kojeg ne možemo da izađemo. Ne možemo iz ove kože. Uzeo sam da nosim ovo breme u teško vreme za Partizana - poručio je trener crno-belih. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija