• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

15.11.2017

00:39

MARINKOVIĆ NE RAZUME ZVIŽDUKE: Atmosfera s tribina je uticala na poraz!

Partizan

MARINKOVIĆ NE RAZUME ZVIŽDUKE: Atmosfera s tribina je uticala na poraz!

Podeli vest

Košarkaši Partizana složni su u oceni da su protiv Albe (96:80) odigrali lošu utakmicu, ali i da su na ekipu uticali zvižduci i negodovanja navijača tokom meča

Na poraz je dosta uticala atmosfera sa tribina. U ovakvoj atmosferi smo igrali Novica Veličković, Mihajlo  Andrić i ja. Ostalima je prvi put. Zvižduci i pojedini povici su ih sigurno uzdrmali... Ljudski je grešiti i ne mogu da shvatim što se zviždi ako je neko šutnuo loše, što nije pogodio. Možda je ta neka stvar uticala malo - rekao je Vanja Marinković posle utakmice.

Košarkaši Partizana izgubili su danas u Beogradu od nemačke Albe sa 96:80 (21:19, 33:21, 19:18, 23:22) u šestom kolu Grupe C Evrokupa.

- Dobro igraju napad, a i zonsku odbranu. Zna se ko šta radi i zasluženo su slavili ovolikom razlikom. Bilo je i manjka energije, možda smo kao umorni, ali nema razloga za to. Dobro smo počeli, a onda smo stali. Oni su to iskoristili, mi smo pokušali da stignemo, ali nismo uspeli, kao i u većini slučajeva kada ne stignemo u Evrokupu. Mogli smo mnogo bolje u nekim momemtima, kao i protiv Lokomotive, Limoža, Lijetuvos ritasa... Samokritičan sam, ali ne mogu drugačije. Stvarno smo danas bili slabi, dosta slabi. 

Kapiten Partizana Novica Veličković kazao je da je Alba timskog igrom došla do trijumfa.

- Definitivno bledo izdanje, prelako smo primali poene. Oni su ekipa bez ijednog poznatog pojedinca, da znaš da su igrali za neke neke timove, ali igraju kao ekipa, dodaju se, lopta ne stanje. Izgleda da ono u Berlinu i ovo pokazuje razliku - rekao je Veličković.

On je dodao je ekipa Albe teška za branjenje.

- Teški su za branjenje, nisu za džabe u vrhu sa 5/1. Ne znam šta je sa terenom mnogo laganih poena smo primili, mnogo bezveznih koševa, bukvalno te šokira kada ih primiš. To nam je boljka od početka sezone. Igra u kontaktu mora da bude na višem nivou. I protiv Mege smo imali problem sa skokom, ali i danas -  rekao je Veličković.

On nije želeo da komentariše dešavanja na tribinama i dodao da se ekipa nada prolasku u Top 16 Evrokupa.

- Okrećemo se dalje. Imamo još utakmica kod kuće i ne vidim što ne bismo išli na pobedu - rekao je Veličković.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mirko

pre 6 godina

Dokle mislite da igrate ulicnu kosarku, bez odbrane, pa ako vas ide sut, ponekog i pobedite. Ozbiljne ekipe se sprdaju sa vama.\n

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija