• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.Z.

15.11.2017

16:56

ZAGORAC JOŠ NIJE POTPISAO! Mijailović: Muta ostaje trener Partizana! Kaznićemo Samjuelsa, podmeću nam klipove!

Partizan

ZAGORAC JOŠ NIJE POTPISAO! Mijailović: Muta ostaje trener Partizana! Kaznićemo Samjuelsa, podmeću nam klipove!

Podeli vest

Predsednik Partizan Ostoja Mijailović demantovao je da je Rade Zagorac potpisao ugovor sa crno-belima

Mijailović je na vanrednoj konferenciji za medije demantovao da je Rade Zagorac potpisao ugovor sa klubom, ali je istakao da mu je ponuđena trogodišnja saradnja i da pregovori traju.

- Mnogo spekulacija, svašta se pisalo i pričalo. Pregovori su tekli do danas, nismo potpisali ugovor sa njim. Nisu završeni pregovori, želim najbolje klubu, a menadžer želi igraču. Najsrećniji bih bio da se ta vest o Zagorcu nije ni pojavila u medijima. Lakše bi nam bilo.  Ne želim da radim neke stvari koje ce kasnije možda biti od štete za Partizan. Moramo da gledamo finansijski aspekt, jer klub ne može da zavisi samo od države. Zagorac je dobar igrač, rekao je da voli Partizan, vole ga navijači. Ali to nije jedino bitno. Mora mnogo toga da se poklopi. Ja branim interese kluba.

Predsednik Partizana kaže da ne može konkretno da priča šta je kamen spoticanja u pregovorima.

-  Da Zagorac dođe na šest meseci, za nas će biti veliki plus. On želi kod nas, mi želimo njega, ali... Ne mogu da govorim šta je to što sprečava potpis ugovora, da li je dužina ugovora ili finansijski detalji. Biće uskoro vise toga poznato.

Prvi čovek crno-belih je podržao trenera Miroslava Nikolića kojem su navijači u utorak veče skandirali "Muto, odlazi". 

Da Zagorac dođe na šest meseci, za nas će biti veliki plus. On želi kod nas, mi želimo njega, ali... Ne mogu da govorim sta je to sto sprečava potpis ugovora, da li je dužina ugovora ili finansijski detalji

Ostoja Mijailović, predsednik KK Partizan

- Zahvalnost navijačima na mnogo većoj podršci u poslednjih 20 dana. Veća su očekivanja nego u prethodnom periodu, Partizan zaslužuje mnogo bolju igru i rezultate, ali treba malo strpljenja. Treneru Nikoliću nije lako nijednog trenutka, jer su očekivanja mnogo veća u odnosu na situaciju u kojoj se nalazimo. To što je nekoliko navijača sinoć skandiralo da Nikolić treba da ode, imam samo da kažem da UO odličuje ko će biti trener. Muta ima podršku i ima ugovor na 3 godine, odlično radi svoj posao. Ima potpunu slobodu da donosi odluke i pravi rezultate.

Mijailović je pozvao navijače na strpljenje.

- Navijači moraju da imaju strpljenja. Da se suzdrže pogrdnih skadiranja, da ubacuju predmete na teren. Gledamo da stabilizujemo situaciju, da dajemo redovne plate, a nove kazne nam nisu potrebne.

Pažin potpisao za Partizan

Supertalentovani Đorđe Pažin je novi košarkaš Partizana! Pažin je kadetski reprezentativac Srbije,  radiće sa prvim timom, a biće na raspolaganju i juniorskoj selekciji.

Mijailović je najavio i sankcije za igrača Samarda Semjuelsa koji je na društvenim mrežama na vulgaran način kritikovao klub i trenera Nikolića posle poraza od Albe, usput požalivši se da nije dobio platu. 

- Klub ima pravilnik i po njemu će postupati. Nijedan igrač nema pravo da istupa van toga i da daje takve izjave. On je danas primio platu za prošli mesec. Redovno se svima daju plate, igračima, trenerima i zaposlenima. Nije na mestu da sportista daje onakve izjave. Proizvod revolta koji ne podržavam. To povlači veliku odgovornost i nanosi štetu Partizanu. On treba da bude okrenut parketu i obavezama na terenu. Navijači i mi u klubi smo ga prihvatili veoma dobro. To u budućnosti niko neće moći više da radi. Njegovim ugovorom su definisane sve te stvari. Videćemo šta će biti povodom toga naredne nedelje - istakao je Mijailović.

Nije želeo Ostoja Mijailović da priča o Zvezdi.

- Nikada nisam davao izjave o drugim klubovima, o igračima drugih klubova. Ne želim nikoga da prozivam pojedinačno, jer ja i Zvezdi i Bidućosti želim najbolje. Ali pre svega Partizanu i boriću se da njemu bude bolje. Da imamo svetlu budućnost, bez obzira na to što nam non-stop podmeću klipove. Ja neću odustati od toga, želim da uspem.

Mijailović je najavio dolazak novih igrača.

- Pregovaramo sa jos dvojicom veoma kvalitetnih igrača, ali ne mogu sad da otkrijem imena. Pojačanja nam trebaju na pozicijama beka, krilnog centra i centra. Želimo da budemo konkurentni, ali videćemo stanje na tržištu i koliko mi možemo da ponudimo.

Potvrdio je predsednik Partizana da je BAT stalno za vratom crno-belima.

- Stigla nam je jedna presuda koju moramo da rešimo uskoro i učinićemo to. Da bismo mogli da regustrujemo nove igrače. Nisam bio u klubu kada su nastali dugovi, ali trudiću se da u skladu sa mogućnostima to rešavamo. Partizan nema imovinu i ukoliko neko pritiscima želi nešto da dobije, teško će to uspeti. Za 10 dana ću saopštiti finansijsku sliku u klubu. Biće teških situacija, ali prevazilazićemo to, jer ne želim da neko u budućnosti plaća ceh mog lošeg poslovanja. Zato ne želim da se dogovaram po svaku cenu sa svakim igračem i svakim menadžerom. Moramo da budemo realni i da poslujemo pametno, u skladu sa mogućnostima - poručio je Mijailović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
dosta bre laganja

pre 6 godina

te u situaciji u kojoj se nalazimo.. nemamo.. i slicno.... a kupili 15 igraca i jos pregovarate sa dva veoma kvalitetna... cekam samo da kupite i Spanulisa,Rodrigeza,Sveda.... i da i dalje kukate kako gubite sbog situacije..? Koga bre lazete...jedino svoje navijace da bi ste se opravdali i sacuvali fotelje... a oni slepi ...

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija