• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Stefanović

16.11.2017

09:18

MUTA SE NIJE UZBUDIO ZBOG PROZIVKI: Samjuels ne igra, jer nije u formi! Bolje da ne pričam kako se ponaša!

Partizan

MUTA SE NIJE UZBUDIO ZBOG PROZIVKI: Samjuels ne igra, jer nije u formi! Bolje da ne pričam kako se ponaša!

Podeli vest

Trener Partizana Miroslav Nikolić odgovorio na prozivke centra sa Jamajke Samarda Samjuelsa, koji se na društvenoj mreži Instagram žalio zbog male minutaže, ali i zbog toga što još nije dobio novac

Samjels je, kako je rekao predsednik kluba Ostoja Mijailović, u sredu dobio platu za prošli mesec, ali je zbog vređanja trenera i kuba suspendovan. 

Crno-beli su u utorak kao domaćini poraženi od Albe 96:80 u Evrokupu, a Samjuels posle utakmice nije krio razočarenje. Međutim, Nikolić se nije preterano uzbudio zbog toga.

- Nisam video to što je pisao, niti me mnogo zanima. Da bi dobio platu mora prvo da je zaradi, a on to nije učinio za sada - kazao je Nikolić, i dodao:

- Što se igranja tiče, on ne igra, jer nije u formi. Ja bih najviše voleo da on igra celu utakmicu. To bi bilo dobro za sve, ali trenutno nije tako. Videćemo kakva će situacija biti u nastavku. Bolje da vam ne pričam kako se ponaša - kazao je trener crno-belih. 


KOŠTAO GA DUGAČAK JEZIK! Partizan suspendovao Samjuelsa!


ZAGORAC JOŠ NIJE POTPISAO! Mijailović: Muta ostaje trener Partizana! Kaznićemo Samjuelsa, podmeću nam klipove!

(FOTO) POTRESI U PARTIZANU! Samjuels se ne smiruje: Koga da pitam za platu?! Imam mu*a i neću da me gazite!


(FOTO) SAMJUELS BRUTALNO NAPAO MUTU: Sve je sje*ano jer me držiš na klupi!
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija