• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

16.11.2017

14:03

TOŠIĆ NEUTEŠAN: Došao sam zbog važnih utakmica, a neću igrati! Razočaran sam!

Partizan

TOŠIĆ NEUTEŠAN: Došao sam zbog važnih utakmica, a neću igrati! Razočaran sam!

Podeli vest

Fudbaler Partizana Zoran Tošić rekao je da mu je žao će što zbog kartona propustiti jako važnu utakmicu protiv Jang Bojsa u Ligi Evropa, ali je istakao da veruje da crno-beli mogu do pobede

Jako mi žao što neću igrati. Bio sam svestan da me očekuje suspenzija ako dobijem žuti karton (protiv Skenderbega) i bežao sam od svih takvih situacija. Nažalost, u jednoj situaciji gde je evidentno da je mene igrač udario, sudija mi je pokazao karton. Žao mi je jako, ali verujem u momke da mogu da dođu do podviga i da možemo da prođemo dalje - rekao je Tošić.  

Tošić je na utakmici protiv Skenderbega zaradio žuti karton i to je značilo suspenziju za naredni meč u Ligi Evropa. Partizan je uložio žalbu na tu odluku sudije, ali je UEFA nije uvažila.

Teško ću dati gol glavom

Fudbaleri Partizana plasirali su se u četvrfinale Kupa Srbije, pošto su na svom terenu pobedili Rad sa 3:0 u utakmici osmine finala. Dva gola za Partizan je postigao upravo Tošić jedan gol postigao desnom, a jedan levom nogom, pa je na redu da se upiše i glavom.
Teško da će biti glavom. Dao sam možda u karijeri dva gola glavom i to je bilo slučajno - rekao je Tošić uz osmeh.

- Iskreno, nisam video da je ikome skinut žuti karton. Nekada crveni može da se obriše ako se vidi da je greška sudije, ali žuti ne. Nisam bio optimista od samog početka - rekao je Tošić.  

Utakmica petog kola Grupe B Lige Evrope izmedju Partizana i Jang Bojsa na programu je narednog četvrtka, 23. novembra. Crno-beli taj meč dočekuju kao drugi tim na tabeli sa pet bodova, dok švajcarska ekipa ima dva boda manje. 

- Krivo mi je što neću igrati u tako jednoj važnoj utakmici zbog koje sam se i došao. Želja mi je bila da pred našim navijačima igram ovako bitne utakmice, da ih rešavam, da pomažem ekipi... Ali, nažalost, neću moći da pomognem i jako sam razočaran - naveo je Tošić.

Sjajan gol protiv Rada (3:0) postigao je Marko Janković. 

- Fenomenalan gol. Ja sam bio iza njega i vikao sam mu: 'Polako polako'. Iznenadio je i mene, nisam mogao da verujem šta je uradio. Fenomenalan potez i to desnom nogom, obzirom da je on levonog. Majstorija, bravo -  rekao je Tošić.


LOŠA VEST ZA PARTIZAN! Tošić ne igra protiv Jang Bojsa! Crno-beli kažnjeni 16.000 evra!



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 6 godina

PA BEZ TEBE, I AKO SALE NE ODIGRA JEDNO POLUVREME I TO KAO STARTER, NISAM SIGURAN U VAŠ POZITIVAN REZULTAT U TOJ UTAKMICI. VOLEO BI DA GREŠIM. VIDEĆEMO. SRETNO.

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija